Grid Pattern

Geen nieuwe restricties voor evenementen

20 Augustus 2020

Tijdens de persconferentie van 18 augustus zijn er geen nieuwe restricties opgelegd voor evenementen, ondanks grote zorgen over de toename van het aantal besmettingen in bepaalde gebieden. De oproep van de minister-president was vooral gericht op de naleving van de huidige regels en handhaving: Organiseer geen feestjes thuis, ga liever naar een zaal of horecagelegenheid.

Bij PROVADA zien we vooralsnog geen aanleiding om onze plannen in de ijskast te zetten. Integendeel. Wij ontwikkelen een uniek concept voor de sector: de PROVADA Parade in de RAI. Een netwerkevenement dat we koppelen aan PROVADA Live, de virtuele beurs, van 3 tot 5 november. Met maximaal 1500 bezoekers per dag, verspreid over 2 hallen en 4 studio’s, zijn wij in staat om een veilig en sfeervol evenement voor de vastgoedsector te organiseren. Ééntje die je niet wilt missen!

Op basis van de huidige enthousiaste reacties en toezeggingen zijn we overtuigd dat we alle belangrijke spelers aan boord hebben. Van overheid, financiers, ontwikkelaars tot technologiebedrijven. Ze zijn er deze editie allemaal weer bij. Online vanuit de studio’s of fysiek op één van de ludieke terrassen, in het carrousel of op de innovatieboulevard. Wij zitten nog boordevol leuke ideeën, hoe meer deelnemers hoe meer mogelijkheden. Komt dat zien! Bekijk de website voor updates, tickets en deelnamemogelijkheden.   

 

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie