Grid Pattern

"Vastgoed Nederland" slaat de handen ineen voor Hotel Heppie Veluwe!

30 Januari 2020

Kom ook in actie voor Het Vergeten Kind en bouw mee aan Hotel Heppie!

PROVADA steunt stichting Het Vergeten Kind. Een bijzondere samenwerking met een unieke kans om samen met onze achterban, de vastgoedsector, te bouwen aan een betere toekomst voor kwetsbare kinderen in Nederland. Gisteren, 29 januari, was de start van de landelijke campagne van Het Vergeten Kind waar vele prominenten zich voor inzetten. Ook voor ons project was er een officieel startsein. Ter ere van onze samenwerking was de eer aan Peter Schreuter, eigenaar PROVADA, om de beursgong te luiden bij de Euronext Amsterdam.

Bouw mee aan Hotel Heppie

Het specifieke project waar wij onze achterban voor gaan mobiliseren heet HOTEL HEPPIE, een fijne en liefdevolle plek voor al die duizenden kinderen die het zo hard nodig hebben. Het eerste Hotel Heppie in Mierlo, is in 2012 geopend en kon al snel niet meer voldoen aan de snel groeiende vraag. De realisatie van een tweede Hotel Heppie is dan ook hard nodig.

Uniek vastgoedproject

Hotel Heppie en Het Vergeten Kind, biedt een uitgelezen kans om te investeren in een uniek vastgoedproject in Nederland. En het wordt geen standaard gebouw. We gaan Hotel Heppie (Veluwe) zo duurzaam en circulair als mogelijk realiseren. Want duurzaamheid en circulariteit staat wat ons betreft ook voor de eeuwigdurende verantwoordelijkheid die wij als maatschappij hebben voor de kwetsbare kinderen. Nu en in de toekomst!

Together we can!

Dit project is een uitgelezen kans om samen de schouders eronder te zetten. NL Real Estate, JLL, AM en PROVADA hebben de handschoen opgepakt. Wie volgt?

Lees hier meer over Hotel Heppie Veluwe en op welke manier u kunt bijdragen.

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie