Grid Pattern

PROVADA Live gaat door zonder Parade

24 September 2020

Naar aanleiding van de persconferentie (18 september) en de negatieve corona ontwikkelingen hebben we helaas het besluit moeten nemen om de PROVADA Parade te ontkoppelen van PROVADA Live. Wij gaan ons nu volledig richten op PROVADA Live in een hybride vorm, waar kennisdeling centraal staat én waar ook ruimte is voor kleinschalige, besloten (fysieke) sessies. Wij zijn blij dat we op deze plek wel met gemeentes, overheid en corporates (virtueel) kunnen samenkomen.

Over PROVADA Live

Met PROVADA Live richten we ons met webinars, talkshows en keynotes op kennisdeling en actualiteiten. Alle bijeenkomsten in de 4 studio’s en de lobby worden live gestreamd zodat niemand iets hoeft te missen. We verwachten ruim 3.000 professionals (online), 100+ virtuele stands en ruim 120 sprekers. Vanuit de lobby op ons platform ontvangt onze host Frits Sissing doorlopend gasten om het nieuws van de dag te bespreken.

In de studio’s is ruimte voor een beperkt aantal gasten (publiek) die aansluitend gebruik kunnen maken van de diverse faciliteiten voor kennismaking en verdieping. Visitekaartjes uitwisselen kan overigens via de PROVADA Live event app.

Ventilatie in de RAI

Sprekers en gasten kunnen met een gerust hart naar de RAI komen voor het bijwonen van een sessie of dagprogramma. We werken met gescheiden in- en uitgangen en er is meer dan voldoende ruimte in de hal om elkaar de ruimte te geven die nodig is. Voor PROVADA en de RAI is een goed ventilatieplan topprioriteit. Naast de ventilatie in de hal zetten we de buitendeuren open en - als het weer het toelaat - kan zelfs het dak open.

Bijeenkomsten met meer dan 50 personen?

Naar aanleiding van de persconferentie (18 september) willen wij voor de volledigheid erop wijzen dat in de richtlijnen die gesteld zijn door de overheid, andere bijeenkomsten worden bedoeld dan die wij in de RAI faciliteren. De RAI is een zakelijke evenementenlocatie (en geen feestzaal). Bijeenkomsten kunnen gewoon doorgang vinden, zolang de organisator volgens alle maatregelen handelt en deze ook naleeft. Denk aan anderhalve meter afstand, de verplichte gastenregistratie met gezondheidscheck, looproutes, aparte in- en uitgangen en natuurlijk goede ventilatie. Het zijn de negatieve corona ontwikkelingen in combinatie met het sentiment waardoor wij afzien van een netwerkevenement in november.

Blijf op de hoogte

van het #1 vastgoedplatform van Nederland

Nieuwsbrief

Jouw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt door PROVADA.

Voor meer informatie