Circulair bouwbedrijf De Meeuw bestaat 90 jaar!

Circulair bouwbedrijf De Meeuw bestaat 90 jaar!

In 2019 viert het innovatieve en circulaire bouwbedrijf De Meeuw uit Oirschot haar 90e verjaardag. Tijdens PROVADA wordt dit gevierd en geven ze – samen met co-maker Reynaers Aluminium – een doorkijkje naar de toekomst van bouwen.

De vastgoedmarkt is volop in beweging en vraagt om vernieuwing en innovatie van de bouwsector. Stijgende bouwkosten, duurzaamheid, energietransitie, circulair bouwen, kwaliteit, beschikbaarheid, snelheid, binnenstedelijk bouwen… Allemaal vraagstukken die een andere, nieuwe benadering vragen.

Met haar industriële productiewijze en logistiek gedreven aanpak heeft De Meeuw de afgelopen jaren een grote impact gehad en vorm gegeven aan de bebouwde omgeving in Nederland. “Wij geven antwoord op de huidige vraagstukken uit de vastgoedmarkt en lopen voorop in de bouwsector door nu al circulaire gebouwen te realiseren”, aldus Peter Slaats, commercieel directeur van De Meeuw. Voorbeelden daarvan zijn de verschillende woningbouwprojecten die De Meeuw onder hun woninglabel NEZZT heeft gerealiseerd. 

NEZZT staat voor dynamische invulling van de huidige woningbehoefte en toekomstige. In dit concept werkt NEZZT samen met vaste partners die passen binnen deze flexibele en duurzame omgeving. Reynaers is als A-merk in de bouw een co-maker voor de aluminium ramen, deuren en schuifdeuren. In haar 100% hergebruik en levensbestendige kozijnen past zij binnen de toekomst visie van De Meeuw.

Kennismaken met deze Toekomstbouwers? De Meeuw staat samen met NEZZT en co-maker Reynaers Aluminium op stand 50 in hal 12.

Gepubliceerd
03-05-2019

  • Alles
  • Nieuws
  • PROVADA TV
  • Verslagen
  • Podcasts