Grid Pattern

What’s up @PROVADA

07 Februari 2023

Circulair bouwen, klimaatadaptief vastgoed; gezonde en leefbare steden, de waarde van de centrumgebieden; vier thema’s die wij met standhouders en experts oppakken voor o.a. het driedaagse programma tijdens de beurs. Dankzij de themasessies zijn er al nieuwe coalities gesmeed en staan de eerste bijeenkomsten in de steigers. Wil je ook meepraten? We hebben nog 2 themasessies (14 feb en 9 maart) op het programma en er zijn nog een paar stoelen vrij. Aanmelden kan hier!
 

Verder op het programma 

PROVADA organiseert een aantal bijeenkomsten waarbij de publieke sector (Rijk, provincie en/of gemeenten) goed is vertegenwoordigd. We werken samen met partners aan specifieke programma’s voor o.a. de corporaties (betaalbaar wonen) en eindgebruikers. Natuurlijk staat het G5-debat weer op het programma net als de Energietransitie, Seniorenhuisvesting en de Klimaattafel. Ook is er podium voor allerlei innovaties en veelbelovende technologie die helpen bij de versnelling en verduurzaming van het vastgoed. Last but not least, op donderdag organiseren we weer de studentendag waar standhouders aan meedoen.   

Bijeenkomst organiseren?  

Wil jij ook een sessie organiseren op PROVADA? Hartstikke leuk! Laat ons wel tijdig weten wat je van plan bent (onderwerp/sprekers/plek). Misschien kunnen wij je helpen met sprekers (wethouders/directies/DG) vanuit een gemeente/provincie/Rijk of anderszins.  


Let op! Er zijn nog maar enkele tijdslots beschikbaar in de fora
(Forum 1, Forum 2, Arena en Business lounge in hal 12). Er is nog wel voldoende ruimte in de zalen.   

We can be heroes  

Mensen maken het verschil. Ken jij ook die gedreven, creatieve ondernemers/ architecten/ onderzoekers. Die mensen die echt iets bijzonders presteren en die jou weten te inspireren. En wellicht ook vele anderen? Laat het ons weten. Wij staan altijd open voor frisse nieuwe geluiden. 

Vragenuurtje bij PROVADA 

Voor nieuwe standhouders en/of contactpersonen organiseren wij online vragenuurtjes.  
Hier kun je vragen stellen over de organisatie, inkoop/bestellingen via mijnprovada, het afvalplan, donatieprogramma en natuurlijk over deelnemen aan het programma. Je kunt je aanmelden bij femke@provada.nl voor deze dagen:   

Do 9 februari    13:00 - 14:00 uur 
Di 14 maart  9:00 - 10:00 uur 
Do 16 maart   13:00 - 14:00 uur

Vragen? Neem gerust contact met ons op. 

 

Stay informed

Receive news about speakers, meetings and other developments around PROVADA.

Newsletter

Your e-mailaddress will only be used by PROVADA

Top stories

All