Grid Pattern
Photo: Teksten over duurzaamheid

PROVADA kleurt donkergroen - Laat je inspireren op PROVADA 

05 Juli 2021

De plannen voor (een groener) Nederland (kick-off 18 maart 2021);

klimaatneutraal, circulair én fijn om in te wonen, hebben zich laten vertalen in een ‘groene’ programmering voor de bezoekers van PROVADA. Overheid en marktpartijen zetten vol in op vergroening, verduurzaming en circulariteit. Laat je inspireren. Dare to Dream. Together for a better built environment. 

Alvast enkele highlights uit het programma; 


We openen dinsdag met een keynote over de toekomst van energie gepresenteerd door internationaal topspreker Arash Aazami. [link programma] 

De circulaire bouweconomie - powered by Rabobank - staat vanaf 11 uur op het programma bij Provada Future. Met inspirerende voorbeelden over oa waterbesparing door maar liefst deelnemers: Hydraloop, de Nederlandse innovatie die internationaal is omarmd, het Finse Smartvatten en Urban Jungle Project.  
Meer over de energietransitie hoort u in Forum 1 (12 uur). Hier gaat Fakton energy in gesprek met woningcorporaties over de impact en aanpak van de woningvoorraad 

 

Als een groene draad door het programma vind je dagelijks sessies over vergroenen en verdichten. Over het Parijsakkoord en de duurzame dilemma’s waar overheid en marktpartijen mee worstelen. Maar ook sessies uit de praktijk over biodiversiteit en houtbouw.  

En natuurlijk is er nog veel meer aanbod op PROVADA. Over het kantoor van de toekomst, logistiek, smart cities, mobiliteit en de winkelstraat. Alle deelsectoren zijn weer goed vertegenwoordigd.  

 

Samen met standhouders en partners bieden we een uitgebreid en inspirerend programma aan. Voor elk wat wils.  
Mis het niet en bestel je ticket(s) [link ].

Tot en met 27 juli kun je nog gebruik maken van de aantrekkelijke early bird-korting. 

Stay informed

Receive news about speakers, meetings and other developments around PROVADA.

Newsletter

Your e-mailaddress will only be used by PROVADA

Top stories

All