Grid Pattern

PROVADA - Update 26 mei 2021

26 May 2021

Overheid verschuift startdatum evenementen met 14 dagen

Voor de evenementensector kwam er vandaag weer een teleurstellend bericht naar buiten. Het Openingsplan van de overheid is voor de tweede keer verschoven, van 16 juni naar 30 juni. Evenementen mogen dus vanaf 30 juni, en onder voorwaarden. Helaas betekent dit dat wij ons evenement op 17 juni in de RAI niet kunnen laten doorgaan.

 

Na het tromgeroffel van het openingsplan en de bijhorende data, hadden we bij PROVADA goede hoop dat we op 17 juni onze gasten konden plezieren met een prachtig evenement. Natuurlijk calculeer je als organisator de risico’s in maar die namen we graag voor lief. Gezien het positieve verloop van de besmettingen en het vaccinatietempo hadden we er eerlijk gezegd veel vertrouwen in. Des te groter was de teleurstelling van het ochtendnieuws dat de datum voor events (stap 4 van de routekaart) is verschoven naar 30 juni. En deze keer niet met 8 maar met 14 dagen.

 

PROVADA zal vandaag en morgen alle leveranciers, sprekers en gasten op gepaste wijze informeren. Wie PROVADA een beetje kent, weet dat we niet bij de pakken neer gaan zitten en snel weer met plan B, C of D komen. En gelukkig kunnen we uitkijken naar de PROVADA beurs op 26-28 oktober.

 

Voor updates over de PROVADA evenementen, volg het nieuws via onze website of Linkedin

Stay informed

Receive news about speakers, meetings and other developments around PROVADA.

Newsletter

Your e-mailaddress will only be used by PROVADA

Top stories

All