Grid Pattern

PropTech innovators bij PROVADA FUTURE 2021

25 Maart 2021

Sinds 2016 geeft PROVADA de vloer aan PropTech innovators. Wat begon met een theater vol start-ups is inmiddels uitgegroeid tot een community waar vastgoed- en technologiepartijen samenkomen. Ook dit jaar is PROVADA FUTURE de plek om kennis te maken met de nieuwste innovaties én de early adopters.

PropTech is niet meer weg te denken uit de vastgoedsector. Je zou kunnen zeggen dat de pandemie een aantal vastgoedtrends heeft versneld waaronder de digitale transformatie. Dankzij PropTech.

Het innovatietheater hebben we allang achter ons gelaten. In lijn met de digitalisering én de investeringen in tech en techbedrijven, zie je ook bij PROVADA de verschuiving van start-ups naar scale-ups. Ondernemers met een verhaal, een ambitie en een sluitende businesscase. Netwerkers pur sang die de sector wat te bieden hebben. Je kent er vast wel een paar, bedrijven zoals Physee, ParkBee en Veneficus. Kwamen zij een paar jaar geleden langs met een goed idee of plan op basis van een technologie, dan dragen zij nu bij aan de (duurzame) oplossing, misschien ook van die van jouw bedrijf. PROVADA faciliteert de verbinding tussen technologie - en vastgoedbedrijven. Dit doen we op een groot plein met enthousiaste en betrokken partners en deelnemers. Dit doen we op een plek met enthousiaste en betrokken partners en deelnemers. Het nieuwe ontwerp voor de FUTURE area omvat mooie kant-en-klare units voor PropTech partijen en biedt de mogelijkheid aan vastgoedbedrijven om als ‘FUTURE Ambassadeur’ technologie en innovatie te omarmen en als kennispartner bij te dragen aan het delen van de innovaties en de eigen ervaringen.

Ook nu organiseren we weer een inspirerend programma voor iedereen die bezig is met de toekomst van Nederland, een toekomst met een betere bebouwde werk- en leefomgeving.

Stay informed

Receive news about speakers, meetings and other developments around PROVADA.

Newsletter

Your e-mailaddress will only be used by PROVADA

Top stories

All