Grid Pattern

PROVADA verplaatst beurs naar oktober 2021

04 Januari 2021

Vanwege de corona ontwikkelingen verplaatst PROVADA de beurs 2021 van juni naar 26 tot 28 oktober 2021. Het is voorlopig nog te onzeker of er voor de zomer (grootschalige) evenementen mogelijk zijn. Het vaccinatieprogramma moet immers nog starten. Daarom heeft de organisatie nu al het ingrijpende besluit genomen voor de verplaatsing van de driedaagse beurs naar het najaar.  

HYBRIDE BEURS
PROVADA beurs 2021 wordt een hybride editie. Met zowel fysieke als virtuele stands, netwerkmogelijkheden en bijeenkomsten, biedt PROVADA een complete offline en online experience. De succesvolle elementen van de virtuele beurs voegen we toe aan het fysieke evenement zodat bezoekers optimaal gebruik kunnen maken van zowel de inhoudelijke - als de netwerkgelegenheden. Het thema voor 2021 is Dare to Dream. Together for a better built environment.

KICK-OFF PROVADA OP 18 MAART 2021
De kick-off van de PROVADA is op 18 maart 2021 van 14:00-15:30 uur. Het wordt een digitaal evenement met boeiende sprekers en gasten die allen zeer betrokken zijn bij de (her)inrichting van Nederland. Uitgezonden vanaf onze nieuwe studio op kantoor in Nieuwegein.

PROVADA is het grootste vastgoedplatform in Nederland voor de publieke en private sector.

Stay informed

Receive news about speakers, meetings and other developments around PROVADA.

Newsletter

Your e-mailaddress will only be used by PROVADA

Top stories

All