Grid Pattern
Photo: Opening beurs 2023

Dag van de Betaalbare (huur)woning krijgt met het Volkshuisvestingsplein een stevige opvolging

24 Januari 2024

Dag van de Betaalbare (huur)woning krijgt met het Volkshuisvestingsplein een stevige opvolging

21 januari 2024 - PROVADA mag het ministerie van BZK als nieuwe ‘standhouder’ verwelkomen bij de 20e editie van PROVADA, die plaatsvindt van 11-13 juni 2024 in RAI Amsterdam. Hiermee krijgt de Dag van de Betaalbare huurwoning, zoals wij die in 2023 tijdens de PROVADA hebben georganiseerd, een stevige opvolging. 

Volkshuisvestingsplein  
Het Volkshuisvestingsplein wordt de grootste publiek-private ontmoetingsplek op de beursvloer (hal 12) waar alle stakeholders elkaar kunnen ontmoeten. Met BZK als gastheer verwacht PROVADA op deze plek nog meer professionals uit de publieke- en corporatiesector te ontvangen. Ook de aanbieders van woonconcepten kunnen goed gebruik maken van ons platform. Met een speciaal samengesteld woonprogramma met de focus op betaalbare woningen en versnelling van de woningbouw koersen we op meer concrete werkafspraken door het delen van ervaringen en best practises. 

Samenwerkingstafels  
Aan het Volkshuisvestingsprogramma verbinden we, net als bij de vorige editie, alle betrokken (overkoepelende) organisaties zoals Aedes, VNG, IPO, IVBN, Neprom en betrokken ministeries. Tijdens de Dag van de Betaalbare Huurwoning (2023) stonden de gemodereerde gesprekken aan de Samenwerkingstafels centraal 

Over PROVADA 
PROVADA het grootste vastgoedplatform van Nederland, brengt al 20 jaar mensen bij elkaar. Vakmensen wel te verstaan. Van wethouders, investeerders en projectontwikkelaars tot aan retailers, makelaars en landschapsarchitecten. PROVADA is er voor iedereen die werkt aan een betere bebouwde omgeving.  
De vastgoedbeurs vindt van 11 - 13 juni 2024 en trekt ca. 26.000 bezoekers.  

Stay informed

Receive news about speakers, meetings and other developments around PROVADA.

Newsletter

Your e-mailaddress will only be used by PROVADA

Top stories

All