Grid Pattern

Staat van de volkshuisvesting

PROVADA
Dinsdag 10:45 - 11:30 Forum 1

Het eerste grote Woondebat op PROVADA gaat over de Staat van de Volkshuisvesting.

Met vertegenwoordigers van het Ministerie van BZK, corporaties, gemeenten en institutionele beleggers praten we over regie, (on)betaalbare locaties, nieuwe samenwerkingsvormen en investeringsrisico’s.

Tot 2030 zouden er 900.000 woningen toegevoegd moeten worden, inclusief de bijbehorende voorzieningen. Hoe staat de volkshuisvesting er nu voor? Kan de overheid meer sturen op betaalbare bouwlocaties? Blijven pensioenfondsen investeren in de Nederlandse woningmarkt? Zijn er andere financieringsmogelijkheden voor corporaties? Hoe intensief werken publiek-private partijen samen aan de bouwopgave?

De goede voorbeelden zijn er volop. Wat ons betreft een goed begin van het driedaagse programma waar samenwerking en de woonopgave prominent op de agenda staan.

Dit debat wordt geleid door Tom van 't Hek in samenwerking met Marijn Snijders (Capital Value).

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig.

 

Luister nu mee met deze bijeenkomst > 

*Pas te beluisteren vanaf de starttijd

sprekers

Tom van 't Hek

Gespreksleider

Moderator

Marijn Snijders

Directeur Capital Value

Rob Haans

Bestuursvoorzitter de Alliantie

Locatie

Forum 1

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 10:45 06/11/2024 11:30 Europe/Amsterdam Staat van de volkshuisvesting Het eerste grote Woondebat op PROVADA gaat over de Staat van de Volkshuisvesting. Met vertegenwoordigers van het Ministerie van BZK, corporaties, gemeenten en institutionele beleggers praten we over regie, (on)betaalbare locaties, nieuwe samenwerkingsvormen en investeringsrisico’s. Tot 2030 zouden er 900. 000 woningen toegevoegd moeten worden, inclusief de bijbehorende voorzieningen. PROVADA 2024, Forum 1