Grid Pattern

Ronald Huikeshoven

Directievoorzitter AM

Ronald Huikeshoven is managing director van gebiedsontwikkelaar AM. Als ontwikkelaar van impact stelt AM maatschappelijke uitdagingen centraal in haar ontwikkelproces. AM legt de lat hoog als het gaat om gebiedsontwikkeling en geeft invulling aan haar missie op basis van drie impactthema's: move to climate positivity, design for wellbeing en create social impact.

Met een inspirerende visie en op basis van conceptuele kracht, innovatie en co-creatie werkt AM samen met overheden, beleggers, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties, bewoners en andere vastgoedgebruikers. Dit resulteert in bijzondere en hoogwaardige gebieden om te wonen, werken, winkelen en recreëren.

Ronald Huikeshoven is geboren in Amsterdam. Na het afronden van zijn studies heeft hij gewerkt bij verschillende bedrijven in de sectoren restauratie en renovatie. Tijdens deze werkzaamheden heeft hij de opleidingen NVM-makelaar, Postdoctorale opleiding Vastgoedkunde en Chartered Surveyor voltooid. Met de hierbij opgedane kennis is hij actief geworden in gebiedsontwikkeling.

Naast zijn werkzaamheden bij gebiedsontwikkelaar AM is Ronald actief in verschillende besturen: Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling, DGBC, Holland Metropool, Placemaking Europe en als toezichthouder bij zorgorganisatie Cordaan.

Gerelateerde sprekers

Jos Melchers

Directeur Gebiedsontwikkeling Cluster Stadsontwikkeling Gemeente Rotterdam

Reinier van Dantzig

Wethouder Stedelijke Ontwikkeling en Woningbouw Gemeente Amsterdam

Tom Daamen

Associate Professor Urban Development Management Delft University Technology