Grid Pattern

Openingsbijeenkomst studentendag

PROVADA
Donderdag 11:00 - 12:00 E107

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

Aanmelden

Wim van der Post gaat – samen met de studenten – in gesprek met vastgoedbeslissers van de gemeente Amsterdam, Gebiedsontwikkelaar AM, gebiedsontwikkelaar BPD en het Rijksvastgoedbedrijf. Vier bedrijven waarvan twee uit de publieke sector en twee uit de private sector en dat is natuurlijk niet toevallig. Publieke en private partijen willen en moeten beter samenwerken aan de grote en complexe opgaven van dit land. Daarvoor moet je elkaar kennen en elkaars standpunten begrijpen, maar daarmee is succes nog niet verzekerd.

Deze bijeenkomst gaat dus over de publiek-private samenwerking voor de bouwopgave van Nederland. En natuurlijk gaat het hier ook over jullie, als toekomstige generatie van de sectorDe gastsprekers hebben – met hun interessante cv en rijke ervaring in de sector – vast een paar nuttige tips voor de zaal en de zaal misschien ook voor hun. Je mag ze het hemd van het lijf vragen.

Tussen 12 en 16 uur ga je de beursvloer op. Standhouders met een kennismakingsprogramma of activiteit vind je op de plattegrond die we ter plaatse uitdelen. Er zijn ook rondleidingen en vanaf 16 uur een gezellige borrel met pubquiz.

Het doel van de studentendag is tweeledig, namelijk studenten en werkgevers met elkaar in contact brengen én de vastgoedsector in de volle breedte in de schijnwerpers te zetten. Werkgevers die deelnemen aan dit programma ontvangen studenten op hun stand voor een kennismaking en een eventuele activiteit. De dag is bedoeld voor 4e-jaars studenten HBO en WO (o.a. Bouwkunde, Vastgoed & Makelaardij). Zoals je van PROVADA mag verwachten, zorgen wij voor een dynamisch en interactief programma.

Bekijk het hele studentenprogramma hier

Locatie

E107

Deelnemen

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

Aanmelden

Delen

Opslaan in agenda

06/13/2024 11:00 06/13/2024 12:00 Europe/Amsterdam Openingsbijeenkomst studentendag Wim van der Post gaat – samen met de studenten – in gesprek met vastgoedbeslissers van de gemeente Amsterdam, Gebiedsontwikkelaar AM, gebiedsontwikkelaar BPD en het Rijksvastgoedbedrijf. Vier bedrijven waarvan twee uit de publieke sector en twee uit de private sector en dat is natuurlijk niet toevallig. PROVADA 2024, E107