Grid Pattern

Uitreiking Awards 2024

NL Greenlabel , PROVADA, Vastgoedmarkt
Donderdag 15:00 - 16:00 10-35

Op de laatste beursdag reiken we bijzondere Awards uit voor bijzondere prestaties. Dit doen op een unieke inspirerende groene locatie (achterin hal 10). Onder leiding van presentator Frits Sissing, presenteren we de top 3 van Inspirerende projecten en professionals (jong en oud) aan het publiek.

Vastgoedmarkt presenteert de winnaar van Young Talent Award 2024.  

PROVADA overhandigt de circulaire Inspiratie Hero Award en de Inspiratie Project Award.

De Inspiratie Hero award is voor een persoon die ‘above and beyond' is gegaan in het bewerkstelligen van duurzame verandering binnen zijn of haar organisatie of binnen ons werkveld. De genomineerden hebben een duurzame visie, rebels randje, zijn positief, inspireren, maken impact en werken voortreffelijk samen.

De Inspiratie Project Award is voor een project of samenwerking waarbij gekeken wordt naar de impact van het project op duurzaamheid, leefbaarheid en de omgeving met een stevige langetermijnvisie.

Iedereen is welkom bij deze uitreiking. Kom op tijd want het aantal plekken is beperkt.

sprekers

Frits Sissing

Presentator

Moderator

Delen

Opslaan in agenda

06/13/2024 15:00 06/13/2024 16:00 Europe/Amsterdam Uitreiking Awards 2024 Op de laatste beursdag reiken we bijzondere Awards uit voor bijzondere prestaties. Dit doen op een unieke inspirerende groene locatie (achterin hal 10). Onder leiding van presentator Frits Sissing, presenteren we de top 3 van Inspirerende projecten en professionals (jong en oud) aan het publiek. PROVADA 2024, 10-35