Grid Pattern

Uitreiking Awards 2024

NL Greenlabel , PROVADA, Vastgoedmarkt
Donderdag 15:00 - 16:00 10-35

Op de laatste beursdag reiken we bijzondere Awards uit voor bijzondere prestaties. Dit doen op een unieke inspirerende groene locatie (achterin hal 10). Onder leiding van presentator Frits Sissing, presenteren we de top 3 van Inspirerende projecten en professionals (jong en oud) aan het publiek.

Vastgoedmarkt presenteert de winnaar van Young Talent Award 2024.  

PROVADA overhandigt de circulaire Inspiratie Hero Award, Inspiratie Project Award en - nieuw op PROVADA - NL Greenlabel reikt hier de Groene Stad Challenge Award uit.

De Inspiratie Hero award is voor een persoon die ‘above and beyond' is gegaan in het bewerkstelligen van duurzame verandering binnen zijn of haar organisatie of binnen ons werkveld. De genomineerden hebben een duurzame visie, rebels randje, zijn positief, inspireren, maken impact en werken voortreffelijk samen.

De Inspiratie Project Award is voor een project of samenwerking waarbij gekeken wordt naar de impact van het project op duurzaamheid, leefbaarheid en de omgeving met een stevige langetermijnvisie.

Groene Stad Challenge Award 'Groenste Provincie'. Gemeenten en provincies zetten zich steeds meer in om de leefomgeving van de inwoners groener en gezonder te maken. Maar welke provincie presteert het best? Op basis van o.a. actuele geodata en luchtfoto’s heeft de Groene Stad Challenge de deelnemende gemeenten uit de zes deelnemende provincies onderzocht op het gebied van vergroening van de stedelijke leefomgeving. Welke provincie is er in de afgelopen 2 jaar het meest vergroend?

Iedereen is welkom bij deze uitreiking. Kom op tijd want het aantal plekken is beperkt.

sprekers

Frits Sissing

Presentator

Moderator

Delen

Opslaan in agenda

06/13/2024 15:00 06/13/2024 16:00 Europe/Amsterdam Uitreiking Awards 2024 Op de laatste beursdag reiken we bijzondere Awards uit voor bijzondere prestaties. Dit doen op een unieke inspirerende groene locatie (achterin hal 10). Onder leiding van presentator Frits Sissing, presenteren we de top 3 van Inspirerende projecten en professionals (jong en oud) aan het publiek. PROVADA 2024, 10-35