Grid Pattern

Bekendmaking winnaars | Challenge Toekomstbestendige Woningbouw

Donderdag 15:00 - 16:00 Forum 1

De provincie Zuid-Holland daagde innovatieve denkers voor een doorbraak in de toekomstbestendige woningbouw. Tijdens twee intensieve hackatondagen zetten deelnemers vanuit de bouwsector, kennisinstellingen en overheden alles op alles. Eerder deze dag presenteerden zij hun innovaties om de woningbouw klimaatadaptiever, energieneutraler, circulairder, biobased en natuurinclusiever te maken.

Hebben zij de sleutel tot de woning van de toekomst kunnen vinden? Wie adopteert de ideeën, zodat we ze straks in de praktijk terugzien? En wie verkiest de onafhankelijke, deskundige vakjury tot winnaar? Om 15:00 maakt Anne Koning, gedeputeerde Wonen bij Provincie Zuid-Holland, de winnaars bekend.

Tijdens deze bijeenkomst ben je getuige van de spannende ontknoping van de Challenge Toekomstbestendige Woningbouw.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Olivier Vermaas

Creative Director / Partner bij Heart

Moderator

Alfred van den Bosch

Bestuurder Woningcorporatie Wooncompas en voorzitter Maaskoepel

Robert Koolen

Directeur Duurzame Ontwikkeling Heijmans

Marian Stuiver

Programmaleider Groene Stad Universiteit Wageningen

Marjet Rutten

Gideon Building Transition Tribe

Anne Koning

Gedeputeerde Provincie Zuid-Holland

Helma Born

Regiodirecteur BPD | Bouwfonds gebiedsontwikkeling

Locatie

Forum 1

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 15:00 06/16/2022 16:00 Europe/Amsterdam Bekendmaking winnaars | Challenge Toekomstbestendige Woningbouw De provincie Zuid-Holland daagde innovatieve denkers voor een doorbraak in de toekomstbestendige woningbouw. Tijdens twee intensieve hackatondagen zetten deelnemers vanuit de bouwsector, kennisinstellingen en overheden alles op alles. Eerder deze dag presenteerden zij hun innovaties om de woningbouw klimaatadaptiever, energieneutraler, circulairder, biobased en natuurinclusiever te maken. PROVADA 2022, Forum 1