Grid Pattern

Presentatie doorbraakprojecten I Challenge Toekomstbestendige Woningbouw

Provincie Zuid-Holland
Donderdag 12:00 - 14:30 Zaal E108

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

This meeting is full.

De provincie Zuid-Holland daagde innovatieve denkers uit om een doorbraak te forceren binnen de toekomstbestendige woningbouw. Deelnemers vanuit de bouwsector, kennisinstellingen en overheden presenteren na twee intensieve hackathondagen hun resultaten. Hebben zij de sleutel tot de woning van de toekomst kunnen vinden?

We verwachten vernieuwende ideeën en concepten voor een klimaatadaptieve, energieneutrale, circulaire, biobased en natuurinclusieve woningbouw. Waar gaan we deze innovaties in de toekomst terugzien? Wie gaat deze opbrengst adopteren en verder brengen? En welke kansen zijn er voor jou om samen te werken met deze koplopersprojecten?

Om 12:00 starten we dit programma met een lunch. Van 13:00 tot 14:30 zullen de teams hun ideeën presenteren. Later in de middag worden de winnaars bekend gemaakt.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Olivier Vermaas

Creative Director / Partner bij Heart

Moderator

Anne Koning

Gedeputeerde Provincie Zuid-Holland

Alfred van den Bosch

Bestuurder Woningcorporatie Wooncompas en voorzitter Maaskoepel

Robert Koolen

Directeur Duurzame Ontwikkeling Heijmans

Marian Stuiver

Programmaleider Groene Stad Universiteit Wageningen

Marjet Rutten

Gideon Building Transition Tribe

Locatie

Zaal E108

Deelnemen

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

This meeting is full.

Delen

Opslaan in agenda

06/16/2022 12:00 06/16/2022 14:30 Europe/Amsterdam Presentatie doorbraakprojecten I Challenge Toekomstbestendige Woningbouw De provincie Zuid-Holland daagde innovatieve denkers uit om een doorbraak te forceren binnen de toekomstbestendige woningbouw. Deelnemers vanuit de bouwsector, kennisinstellingen en overheden presenteren na twee intensieve hackathondagen hun resultaten. PROVADA 2022, Zaal E108