Grid Pattern

Uitreiking Middenhuur Award 2022

PropertyNL
Dinsdag 11:00 - 11:45 12-49

Middenhuur is uitstekende smeerolie voor de vastgelopen woningmarkt. Het voorziet een grote groep mensen die nu tussen wal en schip vallen in het bemachtigen van een betaalbare woning. Kopen is vaak voor de middeninkomens onbereikbaar en voor sociale huur komt men niet in aanmerking. Daarnaast zorgt middenhuur tevens voor doorstroming vanuit sociale huur en bijvoorbeeld bij senioren die een eengezinswoning achterlaten. Met sociale huur en koop mixt het segment bovendien goed en dat zorgt voor nog meer gemixte wijken. Initiatieven in Nederland verdienen de aandacht. Daarom is er de Middenhuur Award.

Dinsdag 14 juni vindt voor de tweede keer de uitreiking plaats. Sander Schimmelpenninck verzorgt de presentatie van editie 2022 op de PropertyNL stand op de Provada. Ook deze editie zijn weer vele inzendingen binnen gestroomd. Slechts 12 organisaties zijn genomineerd. De onafhankelijke jury wijst de winnaar aan. Editie 2021 werd gewonnen door Wonam met project BUUR.

De Middenhuur Award is een initiatief van ontwikkelaar Sustay en adviesgroep Stec Groep en werkt samen met partners Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijkrelaties, PropertyNL en TU Delft.

Meer info op www.middenhuuraward.nl

 

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Sander Schimmelpenninck

Journalist, opiniemaker, columnist en schrijver

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 11:00 06/14/2022 11:45 Europe/Amsterdam Uitreiking Middenhuur Award 2022 Middenhuur is uitstekende smeerolie voor de vastgelopen woningmarkt. Het voorziet een grote groep mensen die nu tussen wal en schip vallen in het bemachtigen van een betaalbare woning. Kopen is vaak voor de middeninkomens onbereikbaar en voor sociale huur komt men niet in aanmerking. PROVADA 2022, 12-49