Grid Pattern

Dé route naar duurzaam vastgoed

Rijksvastgoedbedrijf
Dinsdag 11:00 - 12:00 10-25

Verduurzamen van vastgoed is complex en vraagt om een lange termijn visie en een heldere aanpak, het liefst één die vernieuwend is. Met de routekaart verduurzamen zet het Rijksvastgoedbedrijf (RVB), op de spaarzame momenten van vastgoedmutaties, naast energie, ook vol in op de thema’s circulair, natuurinclusief en klimaatadaptief bouwen.

We voldoen zo aan de huidige wet- en regelgeving maar anticiperen ook op dat wat komen gaat om te kunnen voldoen aan de duurzame overheidsdoelstellingen van 2050.

Het RVB vindt dit zo belangrijk dat we stellen ‘We bouwen duurzaam, of we bouwen niet’. Wat betekent dit voor onze werkwijze en samenwerking met de markt? Dat leggen wij graag uit in deze sessie over de Routekaart Verduurzamen.

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 11:00 06/11/2024 12:00 Europe/Amsterdam Dé route naar duurzaam vastgoed Verduurzamen van vastgoed is complex en vraagt om een lange termijn visie en een heldere aanpak, het liefst één die vernieuwend is. Met de routekaart verduurzamen zet het Rijksvastgoedbedrijf (RVB), op de spaarzame momenten van vastgoedmutaties, naast energie, ook vol in op de thema’s circulair, natuurinclusief en klimaatadaptief bouwen. PROVADA 2024, 10-25