Grid Pattern

Het Plan van Aanpak Duurzaam Doorbouwen

Gemeente Rotterdam
Dinsdag 15:30 - 16:15 Arena

De gemeente Rotterdam laat tijdens de sessie op PROVADA zien hoe samen met marktpartijen en corporaties duurzaam wordt doorgebouwd aan een betaalbaar en toekomstbestendig Rotterdam. In het afgelopen jaar is gewerkt aan het plan van aanpak Duurzaam Doorbouwen. Hiermee willen marktpartijen en corporaties en de gemeente in Rotterdam voorbereid zijn op duurzame wetgeving en verdere marktonwikkelingen, zonder dat dit de bouw van betaalbare woningen stil legt. Belangrijke onderwerpen zoals Paris Proof en de EU-taxonomie zijn meegenomen in het opstellen van dit plan.

De sessie start met een korte introductie over het plan van aanpak Duurzaam Doorbouwen, waarin ook de ervaringen en geleerde lessen worden gedeeld. Dit wordt vervolgd met een interactief gesprek, waarbij zowel vragen uit het publiek als voorbereide vragen worden behandeld, met als doel meer inzicht te geven over de uitdagingen en kansen binnen het proces.

sprekers

Wout van der Heijden

Gespreksleider

Moderator

Mattijs Rommelse

Bouwregisseur Gemeente Rotterdam

Tom van Haaren

Adviseur duurzaamheid Gemeente Rotterdam

Jolien de Jongh

Manager ESG Achmea Real Estate

Dick van Ginkel

Technisch Innovatie Manager TBI WOONlab

Locatie

Arena

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 15:30 06/11/2024 16:15 Europe/Amsterdam Het Plan van Aanpak Duurzaam Doorbouwen De gemeente Rotterdam laat tijdens de sessie op PROVADA zien hoe samen met marktpartijen en corporaties duurzaam wordt doorgebouwd aan een betaalbaar en toekomstbestendig Rotterdam. In het afgelopen jaar is gewerkt aan het plan van aanpak Duurzaam Doorbouwen. PROVADA 2024, Arena