Grid Pattern

Lancering Energiemonitoring en slimme 24/7 energiesturing voor The Valley Amsterdam

Paris Proof Plein
Donderdag 13:15 - 13:45

Voor het markante object The Valley is VGE Real Estate Management een samenwerking aangegaan met VBoptimum en Vanbeek, partner in energietransitie. Om het gebouw nog energie-efficiënter te maken gebruikt VBoptimum de ecoBuilding Digital Twin en gaan algoritmes 24/7 op basis van voorspellingen optimaliseren. Deze innovatieve techniek laat in de praktijk grote besparingen tot wel 30 procent zien en is daarmee een concrete stap richting Paris Proof.

Om de effecten van deze innovatie in beeld te brengen heeft Vanbeek haar energiemanagementplatform ErbisOne ingericht. Tijdens dit feestelijk moment vindt de lancering van ErbisOne plaats aan VGE REM en worden de innovaties nader toegelicht door VBoptimum en Vanbeek. Met sprekers Ron Hendriks, directeur Vanbeek, en Frank Visscher, directeur VBoptimum.

Delen

Opslaan in agenda

06/13/2024 13:15 06/13/2024 13:45 Europe/Amsterdam Lancering Energiemonitoring en slimme 24/7 energiesturing voor The Valley Amsterdam Voor het markante object The Valley is VGE Real Estate Management een samenwerking aangegaan met VBoptimum en Vanbeek, partner in energietransitie. Om het gebouw nog energie-efficiënter te maken gebruikt VBoptimum de ecoBuilding Digital Twin en gaan algoritmes 24/7 op basis van voorspellingen optimaliseren. PROVADA 2024