Grid Pattern

Van Dantzig Dialoog- Krachten Bundelen voor Middeldure Huur in Amsterdam

Gemeente Amsterdam
Donderdag 12:15 - 13:00 Forum 2

Ook Amsterdam staat voor de uitdaging om meer Middeldure huurwoningen te bouwen. In 2023 zijn er in Amsterdam 5154 woningen in aanbouw genomen, waarvan slechts 314 in het middeldure huursegment. Nu de Wet betaalbare huur een feit lijkt te worden, komt er een einde aan lange onzekerheid. Tijd om de krachten te bundelen voor de middeldure huur in Amsterdam.

Tijdens dit panelgesprek met vertegenwoordigers van de gemeente Amsterdam, ontwikkelaars, corporaties en beleggers bespreken we hoe we samen meer middeldure huur kunnen realiseren, welke rol elke partij hierin kan spelen en wat de kansen en uitdagingen zijn.

Als afsluiting van het panelgesprek kondigt Reinier van Dantzig een nieuwe tender met Middedure huur in het programma aan!  Deze tender zal op korte termijn gepubliceerd worden.

 

Luister nu mee met deze bijeenkomst > 

*Pas te beluisteren vanaf de starttijd

 

 

sprekers

Natasja van den Berg

Directie Tertium

Moderator

Reinier van Dantzig

Wethouder Stedelijke Ontwikkeling en Woningbouw Gemeente Amsterdam

Anke Huntjes

Bestuurder van corporatie Eigen Haard

Locatie

Forum 2

Delen

Opslaan in agenda

06/13/2024 12:15 06/13/2024 13:00 Europe/Amsterdam Van Dantzig Dialoog- Krachten Bundelen voor Middeldure Huur in Amsterdam Ook Amsterdam staat voor de uitdaging om meer Middeldure huurwoningen te bouwen. In 2023 zijn er in Amsterdam 5154 woningen in aanbouw genomen, waarvan slechts 314 in het middeldure huursegment. Nu de Wet betaalbare huur een feit lijkt te worden, komt er een einde aan lange onzekerheid. PROVADA 2024, Forum 2