Grid Pattern

Lunchbijeenkomst Den Haag experimenteert; Binckhorst 2050

Gemeente Den Haag
Dinsdag 12:30 - 13:30 E108

In 2019 is de pilot Omgevingsplan Binckhorst vastgesteld. De afgelopen jaren is hiermee de Gebiedsontwikkeling Binckhorst op gang gekomen. Nu staat de gemeente voor de volgende stap in de gebiedsontwikkeling: de doorontwikkeling van de Binckhorst; een integrale aanpak voor een leefbare stad van de toekomst. En dus een nieuw omgevingsplan.

Wat heeft de organische aanpak van het Omgevingsplan voor de Binckhorst opgeleverd en hoe gaan we verder? Ontwikkeling op gebiedsniveau betekent het voeren van regie. Hoe doe je dit als gemeente? Hoe borg je ambities en commitment voor de lange termijn? De groei van de stad = keuzes durven maken!

 

In gesprek met panelleden en de aanwezigen in de zaal brengen we de Binckhorst verder.

 

Sprekers

  • Hettie Verheijen, programmadirecteur Binckhorst
  • Sander Westerhout, Stededenbouwkundige Binckhorst

 

Panelleden

  • Lisette Nijs, directeur Gebiedsontwikkeling Gemeente Den Haag.
  • Phlip Boswinkel, Local
  • Gerwin de Vries, Flux Landscape Architecture

 

Moderator: Michiel Venne van APPM

 

 

Er is ruimte voor 70 personen.

Locatie

E108

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 12:30 06/11/2024 13:30 Europe/Amsterdam Lunchbijeenkomst Den Haag experimenteert; Binckhorst 2050 In 2019 is de pilot Omgevingsplan Binckhorst vastgesteld. De afgelopen jaren is hiermee de Gebiedsontwikkeling Binckhorst op gang gekomen. Nu staat de gemeente voor de volgende stap in de gebiedsontwikkeling: de doorontwikkeling van de Binckhorst; een integrale aanpak voor een leefbare stad van de toekomst. PROVADA 2024, E108