Grid Pattern

Uitreiking Achtfacettenaward: Wat is de best functionerende kern van Nederland?

KERN Centrum voor vastgoedprofessionals
Dinsdag 12:00 - 13:00 12-65

Hoe doet een kern van een grote stad het? Wat gaat er goed, wat gaat er minder goed? Voor vastgoedeigenaren en hun huurders, maar ook bij de gemeente en bewoners is dat een interessante vraag. Het antwoord is vaak complex: het hangt er maar van af waar je naar kijkt.

Op dinsdag 14 juni geven wij ons antwoord op deze vraag. Wij kijken naar alle facetten die van belang zijn in stads-, dorps- en winkelcentra. Volgens ons zijn dat: Vraag&Aanbod, Bereikbaarheid, Fysieke omgeving, Veiligheid&Vertrouwdheid, Beleving, Imago, Duurzaamheid en Organisatie. Deze acht facetten hebben wij opgenomen in ons Achtfacettenmodel, waarmee we (winkel)gebieden kunnen analyseren en beoordelen. Hiermee wordt in één oogopslag duidelijk waar de sterke kanten zijn, en waar nog ruimte voor verbetering is. Ook kunnen we gebieden hiermee monitoren. Zo kun je bijvoorbeeld zien of gemeentelijk beleid voor de binnenstad ook echt werkt.

Bovendien maken we de ranglijst bekend van de kernen van de zesentwintig grootste gemeenten tot 250.000 inwoners. Welk gebied scoort het best op de acht facetten? Je hoort het op dinsdag 14 juni tussen 12.00 en 13.00.

Om deze bijeenkomst bij te kunnen wonen dien je in het bezit te zijn van een kaart voor PROVADA 2022. Bestel je kaarten voor PROVADA.

sprekers

Casper Leerssen

Adviseur Ruimtelijke Economie Areaal Advies

Joost Nicasie

Partner Areaal Advies

Delen

Opslaan in agenda

06/14/2022 12:00 06/14/2022 13:00 Europe/Amsterdam Uitreiking Achtfacettenaward: Wat is de best functionerende kern van Nederland? Hoe doet een kern van een grote stad het? Wat gaat er goed, wat gaat er minder goed? Voor vastgoedeigenaren en hun huurders, maar ook bij de gemeente en bewoners is dat een interessante vraag. PROVADA 2022, 12-65