Grid Pattern

Van Wijnen Groep B.V.

Jij draagt bij aan het oplossen van de woningnood  

Na je studie direct een bijdrage leveren aan oplossen van het woningtekort? Impact maken op de klimaatopgave in Nederland? Kom werken bij Van Wijnen, projectontwikkelaar en innovatief bouwbedrijf. Je kunt starten vanuit een trainee traject. Een kans om verschillende terreinen binnen Van Wijnen te verkennen en om met deze ervaring je verder te ontwikkelen.  

Vanaf dag één heb je te maken met thema’s als betaalbaar wonen, duurzaamheid, circulariteit en afvalvrij bouwen. Bijdragen aan de ontwikkeling van natuurinclusieve en leefbare buurten en wijken, waar mensen zich thuis voelen. Dat zijn de uitdagingen van nu waar jij je schouders onder mag zetten. Zo draag jij bij aan betaalbaar wonen voor heel Nederland. En aan een beter klimaat. 

Marktleider in betaalbaar wonen 

Van Wijnen is marktleider in betaalbaar wonen en initieert, ontwikkelt, realiseert en beheert vastgoed met ruim 2.300 trotse, gedreven vakliefhebbers vanuit 27 locaties in Nederland. Dat doen we vanuit ons hart en met een duidelijke missie: samen bouwen aan ruimte voor een beter leven. We maken ons sterk voor betaalbare woningen voor heel Nederland. Voor vitale wijken waar iedereen zich thuis voelt. En voor een duurzaam bouwproces met oog voor de generaties na ons. We stellen ons daarbij steeds de vraag: welke plekken kunnen we creëren die waarde toevoegen aan de omgeving? 

Vacatures bij Van Wijnen

Team Van Wijnen

Aanwezig bij Talent Kitchen op 29 maart 2023

Theo Rook

Regiodirecteur Van Wijnen West B.V. at Van Wijnen Groep NV

Tahlvik Leung

HR Directeur Van Wijnen Groep