Grid Pattern

Greystar

Sinds 2014 ontwikkelen en beheren wij, Greystar, hoogwaardige leefomgevingen in Nederlandse steden. Plekken waar het zorgeloos wonen is en waar bewoners niet enkel vierkante meters woonoppervlak huren, maar er een heel pakket voorzieningen en diensten bovenop krijgen die naadloos aansluiten bij hun behoeftes en verwachtingen. Wij zien een woning niet slechts als een fysiek product, maar benaderen wonen vanuit een totaalervaring. We willen er zijn voor de hele stad.

Dat doen we door niet voor snel rendement te gaan, maar ons voor lange tijd te committeren aan de plekken waar we neerstrijken. Daardoor ontstaat er ruimte voor creativiteit, kwaliteit en gemeenschapszin. Ons belang is het stadsbelang. Onze woningen zijn slim, comfortabel en compact en geschikt voor verschillende doelgroepen. We laten onze creativiteit los op elke vierkante meter om een zo fijn en comfortabel mogelijke woonervaring te bieden.

In Nederland zijn we een nieuwe speler met een frisse kijk, maar we leunen op de decennialange ervaring van ’s werelds grootste aanbieder van huurwoningen. Met meer dan 800.000 wooneenheden in beheer is Greystar ’s werelds grootste ontwikkelaar, investeerder en aanbieder van specifiek voor de huurmarkt ontwikkelde woongebouwen, gericht op beleving en kwaliteit voor de bewoner. Op dit moment hebben we in Nederland circa 8.400 woningen in portefeuille, waarvan 5.400 in exploitatie en circa 3.000 in ontwikkeling. Onze ambitie is om binnen 2 jaar naar een portefeuille van meer dan 10.000 woningen te groeien.

Werken bij Greystar
Het hoofdkantoor van Greystar Nederland is gevestigd in Den Haag. Hier werken we samen met een team van circa veertig gedreven professionals: een diverse mix van mensen met jarenlange ervaring in de Nederlandse praktijk, internationale experts en jonge aanstormende talenten.

Daarnaast heeft elk van onze gebouwen een eigen on-site team dat helemaal is toegewijd aan de dagelijkse belevingskwaliteit van onze bewoners. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Greystar, kijk dan op www.jobs.greystar.com

 

Team Greystar

Aanwezig bij Talent Kitchen op 26 maart 2024

 

Mark Kuijpers

Sr. Managing Director Netherlands, Germany/Austria

mkuijpers@greystar.com

Mark Kottmann

Director Development & Construction

mark.kottmann@greystar.com