Grid Pattern

HUMBLE

Wat ooit klein begon, is groot geworden.

HUMBLE is uitgegroeid tot een serieuze organisatie, iets waar we nog elke dag trots op zijn. Na een inspanning van twee jaar met ons hele team hebben we in 2021 het nieuwe platform van HUMBLE mogen lanceren, waar we onze eindgebruikers de mogelijkheid bieden om alle technische vastgoedgegevens op één plek te beveiligen. Met andere woorden, wat ooit begon als een app is nu uitgegroeid tot een volwaardig Platform, waar een groot team van enthousiastelingen elke dag mee bezig is!

Wil jij ervoor zorgen dat men niet in een cultuur van tools en instrumenten terechtkomt waarin bedrijven verschillende systemen nodig hebben om een halve waarheid boven tafel te krijgen? Met een team van enthousiaste mensen blijven we ons Platform dagelijks door ontwikkelen.

Ons team bestaat uit veel verschillende mensen, maar ons uitgangspunt is altijd: als je denkt dat je het beter weet dan wij, kom dan bij ons werken en draag bij om het Platform elke dag een beetje beter te maken!

HUMBLE Online Software Platform zal over vijf jaar in veel landen beschikbaar zijn voor gebruik met de hulp van internationale partners. HUMBLE gaat wereldwijd! 

HUMBLE Online Software Platform

 

Team HUMBLE

Aanwezig bij Talent Kitchen op 26 maart 2024

Jean-Pierre N'Gouan

Connecting People Business & Things

jeanpierre@humble-online.com

Gerard Lokhorst

Founder

gerard@humble-online.com