Grid Pattern

Krachten Bundelen in het Innovatiedistrict Delft

Verstedelijkingsalliantie
Dinsdag 14:00 - 14:30 12-03

Presentatie ‘Krachten Bundelen in het Innovatiedistrict Delft’, door Jeanet van Antwerpen, gemeente Delft die gaat in gesprek met Paul Bleumink.

Alle 10 de strategische technologieën, zoals benoemd door de Rijksoverheid, zijn aanwezig in Delft. Innovaties binnen deze technologieën en kennisdomeinen dragen bij aan de maatschappelijke opgaven en het (toekomstige) verdienvermogen van Nederland. Ook creëert het nieuwe bedrijvigheid en werkgelegenheid voor alle typen geschoolden. De omvang en breedte van het kennis- en innovatie ecosysteem van Delft is een kracht, die de partners van Programma Innovatiedistrict Delft willen faciliteren. Dat vraagt vooral sturen op beschikbaarheid van ruimte, talent, goede bereikbaarheid en voorzieningen. En het vergroten van de 'bump-factor'; de toevallige ontmoeting tussen de mensen die het ecosysteem maken.

Jeanet van Antwerpen (Programmadirecteur Innovatiedistrict Delft)

Paul Bleumink (Managing Partner, BUCK Consultants International)

sprekers

Jeanet van Antwerpen

Programmadirecteur Innovatiedistrict Delft

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 14:00 06/11/2024 14:30 Europe/Amsterdam Krachten Bundelen in het Innovatiedistrict Delft Presentatie ‘Krachten Bundelen in het Innovatiedistrict Delft’, door Jeanet van Antwerpen, gemeente Delft die gaat in gesprek met Paul Bleumink. Alle 10 de strategische technologieën, zoals benoemd door de Rijksoverheid, zijn aanwezig in Delft. PROVADA 2024, 12-03