Grid Pattern

Paris Proof: Uitdagingen bij het verduurzamen van Rabobanks eigen vastgoed

Rabo Real Estate Finance
Dinsdag 15:30 - 16:00 10-10

Wat voor onze klanten geldt, geldt ook voor ons eigen vastgoed. Rabobank streeft ernaar om haar vastgoed op hoog niveau te verduurzamen, met als doel te voldoen aan de Paris Proof-normen.

Onze reis startte met ambitie, vereiste inzichten en een passende routekaart.

Het is een uitdagende reis waarbij data een terugkerend onderwerp is. We vergeleken theoretische gegevens met daadwerkelijk gebruik, identificeerden natuurlijke vervangingsmomenten en pasten thema’s zoals circulaire materialen toe. Over deze reis vertelt Heidi Francissen, lead Duurzaamheid bij Rabobank, graag meer, samen met Christa de Vaan, Associate Sustainability en Digital Transformation bij Arup en Martin Mooij, Programmamanager en Manager Certificering bij DGBC.

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 15:30 06/11/2024 16:00 Europe/Amsterdam Paris Proof: Uitdagingen bij het verduurzamen van Rabobanks eigen vastgoed Wat voor onze klanten geldt, geldt ook voor ons eigen vastgoed. Rabobank streeft ernaar om haar vastgoed op hoog niveau te verduurzamen, met als doel te voldoen aan de Paris Proof-normen. Onze reis startte met ambitie, vereiste inzichten en een passende routekaart. PROVADA 2024, 10-10