Grid Pattern

Netcongestie? Wij hebben de oplossing!

PropertyNL
Woensdag 15:30 - 18:00 12-49

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

40 plaatsen beschikbaar

Aanmelden

In gesprek met Mark Derksen, projectontwikkelaar warmtebedrijf Jord (onderdeel van Croonwolter&dros), Harry van Breen, expert technische automatisering Croonwolter&dros en Boudewijn de Vries, Regiodirecteur Projecten Croonwolter&dros over verschillende netcongestie oplossingen.

Bij Croonwolter&dros is enorm veel vakkennis in huis om het netcongestievraagstuk aan te pakken. Aan de hand van concrete voorbeelden nemen we je mee in onze oplossingen. Om onze duurzame ideeën uit te voeren, kunnen we onder andere een beroep doen op de TBI Klimaattrein. Bianca Seekles, lid van de Raad van Bestuur van TBI, vertelt meer over dit nieuwe maatschappelijke initiatief dat investeert in duurzame projecten, voor iedereen, dus niet alleen voor de TBI-ondernemingen: van kleine buurtinitiatieven tot grote veranderplannen om CO2 te verminderen, op te slaan of terug te winnen in onze gebouwde omgeving.

Moderator: Wabe van Enk (directeur/hoofdredacteur PropertyNL)

sprekers

Wabe van Enk

Hoofdredacteur PropertyNL

Moderator

Mark Derksen

projectontwikkelaar warmtebedrijf Jord

Bianca Seekles

Raad van Bestuur TBI

Boudewijn de Vries

Regiodirecteur Projecten Croonwolter&dros

Harry van Breen

expert technische automatisering Croonwolter&dros

Deelnemen

Wil je deze bijeenkomst FYSIEK bijwonen?

40 plaatsen beschikbaar

Aanmelden

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 15:30 06/12/2024 18:00 Europe/Amsterdam Netcongestie? Wij hebben de oplossing! In gesprek met Mark Derksen, projectontwikkelaar warmtebedrijf Jord (onderdeel van Croonwolter&dros), Harry van Breen, expert technische automatisering Croonwolter&dros en Boudewijn de Vries, Regiodirecteur Projecten Croonwolter&dros over verschillende netcongestie oplossingen. Bij Croonwolter&dros is enorm veel vakkennis in huis om het netcongestievraagstuk aan te pakken. PROVADA 2024, 12-49