Grid Pattern

Savills Market Intelligence Borrel

Savills
Dinsdag 16:30 - 18:00 10-24

Na het succes van vorig jaar organiseert Savills wederom de Market Intelligence borrel. Een netwerkborrel voor researchers, analisten, onderzoekers - kortom voor iedereen die zich op dagelijkse basis bezighoudt met het transparanter maken van de vastgoedmarkt.

Het thema van de PROVADA is dit jaar 'Real connections create real value'. We hebben mensen nodig die systemen doorbreken, die mensen en organisaties verbinden om samen impact te maken. Positieve impact op de gebouwde omgeving. Data vormt onzes inziens de basis voor het creëren van waarden, ze vormen de fundering van advies om de gebouwde omgeving duurzamer te maken, op milieukundig- en sociaal gebied, en échte verandering door te voeren. Dit onderstreept het belang van onze afdelingen binnen organisaties. Van volgend naar leidend, van support staff naar core business. En daarom willen we op deze dag de spotlight geven aan de mensen achter de data.

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 16:30 06/11/2024 18:00 Europe/Amsterdam Savills Market Intelligence Borrel Na het succes van vorig jaar organiseert Savills wederom de Market Intelligence borrel. Een netwerkborrel voor researchers, analisten, onderzoekers - kortom voor iedereen die zich op dagelijkse basis bezighoudt met het transparanter maken van de vastgoedmarkt. Het thema van de PROVADA is dit jaar 'Real connections create real value'. PROVADA 2024, 10-24