Grid Pattern

Het Vertrouwen in Logistiek Vastgoed

Savills, Vastgoedmarkt
Dinsdag 11:00 - 11:30 10-09

Douglas van Oers en Niek Poppelaars, Co-Heads Logistics & Industrial Savills en Tim Beckmann, CEO Intospace, en lid van het bestuur van DILAS in gesprek olv Charlotte Harmsen, Savills

In deze speciale aflevering, opgenomen op de PROVADA, duiken we diep in de resultaten van de 'Logistics Confidence Index', een recent uitgevoerde enquête onder gebruikers van logistiek vastgoed waarvan de resultaten tijdens PROVADA worden gepubliceerd. Onze gasten, toonaangevende experts op het gebied van logistiek en industrieel vastgoed, zullen de belangrijkste bevindingen en inzichten bespreken die verzameld zijn uit de antwoorden van sectorleiders.

Thema's die aan bod komen:
- Bedrijfsomgeving en ruimtegebruik: Hoe gaan we om met de beperkte ruimte voor logistiek en wat zijn de economische implicaties van gemeentelijke inspanningen om een aantrekkelijke bedrijfsomgeving te creëren?
- Logistiek en distributiecentra: Discussie over Nederland als 'distributieland' en de kwaliteit van distributiecentra in relatie tot logistieke efficiëntie en de impact op milieu en samenleving.
- Investering, innovatie en duurzaamheid: De plannen voor investeringen in automatisering en robotica en de uitdagingen om duurzaamheid te balanceren met operationele kosten.
- Werkgelegenheid en sociale verantwoordelijkheid: De woonsituatie van arbeidsmigranten en de balans tussen economische waardecreatie en sociale verantwoordelijkheid.

Het is mogelijk om deze diepgaande discussie over hoe deze inzichten kunnen helpen bij het vormgeven van toekomstige beleidsmaatregelen en praktijken die economische groei stimuleren, ruimtegebruik optimaliseren en duurzaamheid in logistiek en vastgoed verbeteren live bij te wonen op 11 juni 2024 om 11:00 uur. De opname is later terug te luisteren via Spotify en zal gedeeld worden door Vastgoedmarkt, Savills en DILAS.

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 11:00 06/11/2024 11:30 Europe/Amsterdam Het Vertrouwen in Logistiek Vastgoed Douglas van Oers en Niek Poppelaars, Co-Heads Logistics & Industrial Savills en Tim Beckmann, CEO Intospace, en lid van het bestuur van DILAS in gesprek olv Charlotte Harmsen, Savills

In deze speciale aflevering, opgenomen op de PROVADA, duiken we diep in de resultaten van de 'Logistics Confidence Index', een recent uitgevoerde...
PROVADA 2024, 10-09