Grid Pattern

De toekomst van huurdersscreening en de rol van digitalisering en automatisering

Ockto
Dinsdag 15:15 - 16:00 PROVADA FUTURE
De toekomst van huurdersscreening en de rol van digitalisering en automatisering
 
In de dynamische wereld van woningverhuur staan digitalisering en automatisering centraal bij het verbeteren van het verhuurproces. Of je nu werkt bij een institutionele belegger, woningcorporatie of makelaar, de digitalisering van huurdersscreening en woningtoewijzing biedt ongekende voordelen. Van fraudepreventie tot een snellere en efficiëntere toewijzing die voldoet aan de AVG.
 
Sluit aan bij onze paneldiscussie olv Roel ter Brugge (Ockto), waarin experts Nihad Harrach (Vesteda), Jasper van den Brink (Xitres) en Hidde Koning (Ockto) hun inzichten delen over de toekomst van huurdersscreening en de noodzaak van een gedigitaliseerd proces.

Onderwerpen die besproken worden:
• Implementatie van digitale huurdersscreening en toewijzing
• Gebruik van gegevens uit overheidsbronnen en banktransacties (PSD2)
• Het creëren van een AVG-compliant en fraudebestendig screeningproces
• De impact van digitalisering op discriminatie en toewijzingsregels

 

sprekers

Jasper van den Brink

Commercieel Directeur Xitres

Nihad Harrach

Manager Marketing & Sales Vesteda

Locatie

PROVADA FUTURE

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 15:15 06/11/2024 16:00 Europe/Amsterdam De toekomst van huurdersscreening en de rol van digitalisering en automatisering De toekomst van huurdersscreening en de rol van digitalisering en automatisering  
In de dynamische wereld van woningverhuur staan digitalisering en automatisering centraal bij het verbeteren van het verhuurproces. Of je nu werkt bij een institutionele belegger, woningcorporatie of makelaar, de digitalisering van huurdersscreening en woningtoewijzing biedt ongekende voordelen.
PROVADA 2024, PROVADA FUTURE