Grid Pattern

De business case voor de circulaire economie in vastgoed

Arup
Dinsdag 11:00 - 12:00 C203


De overgang naar een circulaire economie is één van de belangrijkste transities waar wij samen als bouwketen voor staan. Ondanks de wereldwijde uitdagingen, blijft de circulaire economie een lichtpunt voor duurzame groei. Echter, met minder dan 10% vooruitgang geboekt, is er nog veel te doen. In deze sessie verkennen we hoe circulaire strategieën in vastgoed kunnen worden omgezet in winstgevende oplossingen. Oplossingen die niet alleen bijdragen aan een duurzame toekomst, maar ook voordelen bieden voor organisaties zelf. 

We laten praktische voorbeelden zien en leggen uit wat er nodig is om exponentieel op te schalen om de negatieve exponentiële groei in grondstofverbruik tegen te gaan.

Spreker:
Christa de Vaan, Associate Sustainability, Arup

 

 

Locatie

C203

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 11:00 06/11/2024 12:00 Europe/Amsterdam De business case voor de circulaire economie in vastgoed De overgang naar een circulaire economie is één van de belangrijkste transities waar wij samen als bouwketen voor staan. Ondanks de wereldwijde uitdagingen, blijft de circulaire economie een lichtpunt voor duurzame groei. Echter, met minder dan 10% vooruitgang geboekt, is er nog veel te doen. PROVADA 2024, C203