Grid Pattern

Het FRESH Debat: De verwachte ommezwaai

FRESH Professionals
Donderdag 11:00 - 12:00 Forum 3

De vastgoedmarkt staat momenteel stil. Hoewel deze maanden steeds meer gekenmerkt worden door hoop en optimisme, zal naar verwachting 2024 niet in het teken staan van grote investeringen en transactievolumes.

Hoewel er minder onzekerheid is en voorzichtige verbeteringen merkbaar zijn, blijft de vraag: Wanneer zal de verwachte ommezwaai plaatsvinden? Welke thema’s hebben naast de financieringsmarkt ook een invloed op de verwachte ommezwaai?

Naast de jaarlijkse FRESH PROVADA-borrel, organiseert FRESH dit jaar voor het eerst Het FRESH Debat. FRESH staat als breed georiënteerd vastgoednetwerk los van de bedrijven op de beurs, wat een uniek uitgangspunt is om het debat aan te gaan. Het wordt een interactieve setting samen met vier prominente panelleden en het publiek, onder begeleiding van twee FRESH-dagvoorzitters.

FRESH is het landelijke netwerk voor academische studenten en professionals met interesse in vastgoed. Extra speciaal: FRESH bestaat dit jaar 25 jaar. 

sprekers

Annelou de Groot

CEO Cushman & Wakefield

Victor van Bommel

Founder and CEO Orange Capital Partners

Dick Gort

CEO a.s.r. real estate

Martine Gründemann

Directeur Ontwikkeling Zadelhoff & Directeur Ontwikkeling Slotervaart Centrum voor Zorg

Locatie

Forum 3

Delen

Opslaan in agenda

06/13/2024 11:00 06/13/2024 12:00 Europe/Amsterdam Het FRESH Debat: De verwachte ommezwaai De vastgoedmarkt staat momenteel stil. Hoewel deze maanden steeds meer gekenmerkt worden door hoop en optimisme, zal naar verwachting 2024 niet in het teken staan van grote investeringen en transactievolumes. PROVADA 2024, Forum 3