Grid Pattern

Bouwinvest Real Estate Investors

Real Value for Life

Over Bouwinvest

Als vermogensbeheerder kunnen wij bijdragen aan een duurzame, leefbare, toegankelijke stedelijke omgeving en het verbeteren van pensioenuitkeringen. Maar dat kunnen wij niet alleen. Samen met externe stedelijke partners pakken we maatschappelijk verantwoordelijke thema’s aan. Zoals leefbare metropoolregio’s, betaalbaarheid, het tekort aan (senioren)woningen, aardgasloze en energieneutrale vastgoedportefeuilles, circulariteit en klimaatadaptatie. Daarmee investeert Bouwinvest in wat de maatschappij nodig heeft en daarmee creëren wij een stabiel rendement voor onze klanten, zodat zij pensioenen kunnen blijven uitkeren. 

Wij hebben ruim 70 jaar ervaring in de vastgoed- en pensioenwereld en begrijpen de behoeften van onze klanten en spelen in op de continue veranderende markten. Onze jarenlange ervaring en kennis van de nationale markt kunnen wij internationaal toepassen. En onze internationale expertise helpt ons weer op de Nederlandse markt. Bij Bouwinvest werken ruim 190 professionals. Kijk voor meer informatie op www.bouwinvest.nl.


Stand

Op de stand tonen we met trots onze purpose real value for life. Voor het eerst laten we foto’s zien uit de nieuwe advertentielijn. Afgelopen tijd is er een aantal collega’s gefotografeerd op een locatie in de gebouwde omgeving die real value for life uitstraalt. In de advertentietekst staat een persoonlijk verhaal waarom juist die plek aansluit bij de doelstelling: het creëren van financieel én maatschappelijk rendement.

Door de foto’s een hoofdrol te laten spelen op de stand benadrukken we dat het de mensen zijn van Bouwinvest die met onze samenwerkingspartners toegevoegde waarde creëren: het verbeteren van pensioenuitkeringen door te investeren in duurzame en leefbare stedelijke omgevingen waar mensen nu en in de toekomst graag willen verblijven.

Lees meer over Real Value for Life. 

Tot ziens op de PROVADA 2022!