Grid Pattern

Groen op Kantoor: Het Versterken van Productiviteit en Welzijn van je medewerkers

Altera Vastgoed
Donderdag 11:00 - 11:15 12-42

Planten zuiveren de lucht, geven zuurstof en ze maken je productiever. Daarnaast zouden planten zorgen voor een huiselijk gevoel waardoor werknemers meer op hun gemak zijn en een stress verminderende werking heeft.

Bij Altera omarmen wij dit gevoel en willen wij dat onze medewerkers met plezier naar kantoor komen, hiervoor hebben we Hoogendoorn Projectbeplanting gevraagd om ons hiermee te helpen. Vragen zoals welke type planten kies je voor een ruimte uit en waar komen deze vandaan zullen beantwoord worden.

Bij Hoogendoorn Projectbeplanting zijn ze het bestaan van verschillende ecosystemen in Costa Rica zeer dankbaar. Door de rijke biodiversiteit is het mogelijk een prachtig assortiment aan interieurbeplanting te kunnen aanbieden. De planten die bij hun kwekers vandaan komen worden niet uit beschermde gebieden gehaald. De partners van Hoogendoorn werken met duurzame plantages waar de planten worden opgekweekt in velden waar het plaatselijke klimaat haar werk doet.

Delen

Opslaan in agenda

06/13/2024 11:00 06/13/2024 11:15 Europe/Amsterdam Groen op Kantoor: Het Versterken van Productiviteit en Welzijn van je medewerkers Planten zuiveren de lucht, geven zuurstof en ze maken je productiever. Daarnaast zouden planten zorgen voor een huiselijk gevoel waardoor werknemers meer op hun gemak zijn en een stress verminderende werking heeft. PROVADA 2024, 12-42