Grid Pattern

De toekomst van huurdersscreening en de rol van digitalisering bij het verhuurproces

Ockto
Dinsdag 15:15 - 16:00 PROVADA FUTURE
De toekomst van huurdersscreening en de rol van digitalisering bij het verhuurproces.
De wereld van de woningverhuur kent vele smaken. Of je nou institutionele belegger, woningcorporatie of makelaar bent; je hebt altijd te maken met de screening van huurders.
Digitalisering van dit proces biedt vele kansen. Fraudepreventie bijvoorbeeld, of eerlijke en transparante toewijzing. En niet te vergeten een sneller proces en minder leegstand. Want van een aaneengesloten bezetting profiteert zowel de huurder als de pandeigenaar.
Tijdens deze paneldiscussie delen sectorexperts Nihad Harrach, Jasper van den Brink en Hidde Koning hun visie op het nieuwe screenen en hoe dat er in de toekomst uit zal gaan zien.
Deze onderwerpen komen aan bod:
  • Digitaal identificeren & ondertekenen
  • Het digitaal delen van gegevens uit overheidsbronnen en banktransacties via PSD2
  • Ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving

sprekers

Jasper van den Brink

Commercieel Directeur Xitres

Nihad Harrach

Manager Marketing & Sales Vesteda

Locatie

PROVADA FUTURE

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 15:15 06/11/2024 16:00 Europe/Amsterdam De toekomst van huurdersscreening en de rol van digitalisering bij het verhuurproces De toekomst van huurdersscreening en de rol van digitalisering bij het verhuurproces. De wereld van de woningverhuur kent vele smaken. Of je nou institutionele belegger, woningcorporatie of makelaar bent; je hebt altijd te maken met de screening van huurders. Digitalisering van dit proces biedt vele kansen. PROVADA 2024, PROVADA FUTURE