Grid Pattern

Studentendag: Who's Who game bij Altera

Altera Vastgoed
Donderdag 12:00 - 13:30 12-42

Bij de Who's Who van Altera dagen we studenten uit om de collega’s van Altera beter te leren kennen en de waarde van connecties te begrijpen. Door gerichte vragen te stellen tijdens korte speeddates, proberen ze de functies van collega's te raden. Bonusvragen leveren letters op die samen een woord vormen. Elke speeddate duurt 5 minuten en daarna volgt een switch. Het doel is snel de organisatie te leren kennen en connecties te leggen. Studenten ontdekken de verschillende rollen binnen een vastgoedbelegger en de dagelijkse bezigheden van collega's.

De winnende studenten winnen een georganiseerde lunch met de CIO van Altera, Erwin Wessels en de young porfessionals van de organisatie.

Delen

Opslaan in agenda

06/13/2024 12:00 06/13/2024 13:30 Europe/Amsterdam Studentendag: Who's Who game bij Altera Bij de Who's Who van Altera dagen we studenten uit om de collega’s van Altera beter te leren kennen en de waarde van connecties te begrijpen. Door gerichte vragen te stellen tijdens korte speeddates, proberen ze de functies van collega's te raden. PROVADA 2024, 12-42