Grid Pattern

Circulair Financieren-as-a-service

PROVADA FUTURE
Woensdag 13:15 - 14:00 PROVADA FUTURE

'Circulair is (te) duur’, horen we nog vaak. Met als gevolg dat ontwikkelingen en ambities voor circulaire principes en producten naar de achtergrond verdwijnen. Maar is dit wel terecht? Met welke maatstaven wordt er nu gekeken en hoe zou dat anders kunnen om uiteindelijk appels met appels te vergelijken? Cruciale vragen in de transitie naar een circulaire economie.

In deze sessie met InvestNL, Financiers en de maakindustrie bespreken we hoe financiers en taxateurs naar de circulaire ontwikkelingen kijken en naar de impact van beleid en financieringsinstrumenten. Inmiddels kennen we ook een nieuwe open source app: the Circular Risk Scorecard, die door iedereen te gebruiken is. Gaat dit instrument het laatste zetje in de goede richting geven?
De circulaire gevelmaker Ciskin ontwikkelde in samenwerking met de Kopgroep Circulair Financieren een nieuwe oplossing voor gevels-as-a-service. Aanbieders en financiers staan nu klaar om de volgende stap te zetten. Zijn de opdrachtgevers dat ook?

In deze sessie bespreken we alle aspecten van circulair financieren voor de vastgoedsector. En wat er nodig is om op te schalen.

Werk je bij een gemeente, ben je gebouweigenaar, corporatie of projectontwikkelaar? Heb je als circulaire maker ervaringen met financieren, sluit je aan! Praat mee en stel je vragen. Wees welkom!Voor deze bijeenkomst hoef je je niet aan te melden.

sprekers

Jeroen Derkx

Senior Business Development Manager InvestNL

Hubert Linssen

Programma manager duurzaamheid en innovatie bij campus vastgoed Technische Universiteit Delft

Locatie

PROVADA FUTURE

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 13:15 06/12/2024 14:00 Europe/Amsterdam Circulair Financieren-as-a-service 'Circulair is (te) duur’, horen we nog vaak. Met als gevolg dat ontwikkelingen en ambities voor circulaire principes en producten naar de achtergrond verdwijnen. PROVADA 2024, PROVADA FUTURE