» Home » Standhouders » On-line profiel » Rijksvastgoedbedrijf
bedrijfsprofiel

Rijksvastgoedbedrijf


Rijksvastgoedbedrijf

Het Rijksvastgoedbedrijf is de vastgoedorganisatie van en voor de Rijksoverheid. We hebben een grote en diverse vastgoedportefeuille die onder andere bestaat uit unieke objecten en terreinen. Het Rijksvastgoedbedrijf zet zijn vastgoed in voor de realisatie van rijksoverheidsdoelen, in samenwerking met, en met oog voor de omgeving. Zo investeren we volop in de verduurzaming, onder meer door het opwekken van hernieuwbare energie en door slimme digitale oplossingen te (laten) ontwikkelen voor ons vastgoed. Bij nieuwbouw en renovatie hebben we hergebruik van materialen (circulariteit) hoog in het vaandel staan. Daarnaast zetten we onze gebouwen en gronden in voor bijvoorbeeld de versnelling van de woningbouw en het bevorderen van de werkgelegenheid.

Bij onze opgaven is steeds de manier van samenwerken met andere overheden en de markt leidend. We hebben het met elkaar over de wensen en verwachtingen die er spelen. Maar ook over hoe we de processen op een goede manier met elkaar inrichten. En hoe we met elkaar de beste, meest toekomstbestendige projecten kunnen realiseren met toegevoegde waarde voor de leefomgeving. Ook geven we inzicht in onze werkwijze bij de afstoot en verwerving van vastgoed via openbare inschrijvingen.

PROVADA 2019

Ook dit jaar is het Rijksvastgoedbedrijf op PROVADA aanwezig met een stand in hal 10. Op onze nieuw circulaire stand vertellen wij u graag over onze ambities om meer maatschappelijke doelen te realiseren (in de regio) om verder te verduurzamen, om de circulariteit te vergroten en op het gebied van verkoop van overheidsvastgoed.

Op de eerste dag van PROVADA verschijnt ook Kei 7 'Maatschappelijke waarde van rijksvastgoed'. Abonneren op de nieuwsbrief van Kei? Dat kan via deze link.

Investeren in voormalig Rijksvastgoed?

Op het online verkoopplatform Biedboek.nl kunt u het beschikbare aanbod van het Rijksvastgoedbedrijf terugvinden. Het gaat onder andere om onroerende zaken en gebruiks- en zakelijke rechten (bijvoorbeeld pacht, erfpacht, opstalrechten, etc.). Maar ook Rijksvastgoed, herontwikkelingsobjecten, voormalige gevangenissen en rechtbanken, bouwkavels en benzinestationveilingen.

Uiteraard staan wij op PROVADA voor u klaar om u over onze verkoopprojecten te informeren.

Uitnodiging netwerkborrel dinsdag 4 juni

Op onze stand vertellen wij graag over onze ambities om meer maatschappelijke doelen te realiseren (in de regio), om verder te verduurzamen, om de circulariteit te vergroten en ook op het gebied van verkoop van overheidsvastgoed hebben we de nodige ambities. Om deze ambities waar te maken werken we samen met veel verschillende partijen. Een gebiedsgerichte aanpak staat bij ons centraal en daarmee raken wij thema’s als woningbouw, energietransitie en duurzaamheid in al haar facetten.

Om niet alleen onze eigen doelen te behalen, maar ook een bijdrage te leveren aan stad en regio, werken we nauw samen met medeoverheden, marktpartijen en andere organisaties. Die contacten koesteren wij graag. Daarom nodigen wij onze partners graag uit op onze netwerkborrel vanaf 16.30 uur.

 

U kunt ons vinden in Hal 10 Stand 25

Rijksvastgoedbedrijf
Korte Voorhout 7
2511 CW Den Haag
Email »
Website »