» Home » Standhouders » On-line profiel » Rijksvastgoedbedrijf
bedrijfsprofiel

Rijksvastgoedbedrijf


Rijksvastgoedbedrijf

Het Rijksvastgoedbedrijf is de vastgoedorganisatie van en voor de Rijksoverheid. We hebben een grote en diverse vastgoedportefeuille die onder andere bestaat uit unieke objecten en terreinen. Het Rijksvastgoedbedrijf zet zijn vastgoed in voor de realisatie van rijksoverheidsdoelen, in samenwerking met, en met oog voor de omgeving. Zo investeren we volop in de verduurzaming, onder meer door het opwekken van hernieuwbare energie en door slimme digitale oplossingen te (laten) ontwikkelen voor ons vastgoed. Bij nieuwbouw en renovatie hebben we hergebruik van materialen (circulariteit) hoog in het vaandel staan. Daarnaast zetten we onze gebouwen en gronden in voor bijvoorbeeld de versnelling van de woningbouw en het bevorderen van de werkgelegenheid.

Bij onze opgaven is steeds de manier van samenwerken met andere overheden en de markt leidend. We hebben het met elkaar over de wensen en verwachtingen die er spelen. Maar ook over hoe we de processen op een goede manier met elkaar inrichten. En hoe we met elkaar de beste, meest toekomstbestendige projecten kunnen realiseren met toegevoegde waarde voor de leefomgeving. Ook geven we inzicht in onze werkwijze bij de afstoot en verwerving van vastgoed via openbare inschrijvingen.

PROVADA 2019

Ook dit jaar is het Rijksvastgoedbedrijf op PROVADA aanwezig met een stand in hal 10. Op onze stand vertellen wij u graag over onze ambitieuze ambities om meer maatschappelijke doelen te realiseren (in de regio) om verder te verduurzamen, om de circulariteit te vergroten en op het gebied van verkoop van overheidsvastgoed.

Investeren in voormalig Rijksvastgoed?

Op het online verkoopplatform Biedboek.nl kunt u het beschikbare aanbod van het Rijksvastgoedbedrijf terugvinden. Het gaat onder andere om onroerende zaken en gebruiks- en zakelijke rechten (bijvoorbeeld pacht, erfpacht, opstalrechten, etc.). Maar ook Rijksvastgoed, herontwikkelingsobjecten, voormalige gevangenissen en rechtbanken, bouwkavels en benzinestationveilingen.

Uiteraard staan wij op PROVADA voor u klaar om u over onze verkoopprojecten te informeren.

U kunt ons vinden in Hal 10 Stand 25

Rijksvastgoedbedrijf
Korte Voorhout 7
2511 CW Den Haag
Email »
Website »

Take a Seat

Ons team