» Home » Standhouders » On-line profiel » LIDL
bedrijfsprofiel

LIDL


Voor het vijfde jaar aanwezig op de PROVADA!

Lidl biedt Nederland al sinds 1997 de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs en is onderdeel van de Schwarz groep, die meer dan 10.000 Lidl filialen exploiteert in 31 landen.

Met 420 discountsupermarkten in Nederland is Lidl niet alleen als huurder en eigenaar een grote speler, maar ook als belegger, ontwikkelaar en deskundige partner op het gebied van commercieel vastgoed.

Meer dan 100 toegewijde vastgoedprofessionals zetten zich dagelijks in om het Lidl filialennetwerk uit te breiden en de bestaande vastgoedportefeuille verder te verbeteren, verduurzamen en beheren.

Fit for the future
Kostenbewust en maatschappelijk ondernemen zit in het DNA van Lidl. In Nederland zijn alle filialen reeds aardgasvrij en wordt nieuwbouw standaard voorzien van het energielabel A++++.

Tevens behoren onze distributiecentra tot de duurzaamste logistieke gebouwen van Nederland. Met de realisatie van een BREEAM Outstanding distributiecentrum in Oosterhout (Gld) laat Lidl zien de lat steeds weer te verleggen. Door bij dit gebouw een 1MW accupakket te plaatsen kan Lidl duurzame energie bufferen en daarnaast helpen om het lokale elektriciteitsnet te balanceren.

Meer dan alleen solitaire winkels

Wij investeren niet alleen in onze filialen, maar ook in onze omgeving! In een aantal steden ontwikkelt en exploiteert Lidl grootschalige mixed-use projecten, uiteraard altijd met een Lidl supermarkt als uitgangspunt.

Lidl heeft alle expertise in huis om deze meervoudige en veelal ook maatschappelijke opgaven in goede samenhang zelfstandig of als betrouwbare ontwikkelpartner te realiseren.

U vindt ons op de vertrouwde locatie: hal 12, stand 34.

Tot ziens op de PROVADA!

U kunt ons vinden in Hal 12 Stand 34

LIDL
Botterstraat 49, 1e etage
1271 XL HUIZEN
Email »
Website »