Grid Pattern

abcnova

Stand 12-41

Wie is abcnova?

Elke dag werken onze adviseurs en projectmanagers samen met onze opdrachtgevers aan toekomstgerichte oplossingen voor woon-, werk-, zorg-, leer- en leefomgevingen. abcnova is een integraal werkend adviesbureau op het gebied van ruimtelijke projecten en bijbehorende processen. Wij maken ambities van onze opdrachtgevers inzichtelijk en haalbaar. Dit doen we door partijen uit te dagen om maximaal bij te dragen aan ambities van onze opdrachtgevers én samen te werken om dit te bereiken. Daar ligt ook onze kracht, wij zorgen dat de ambities van onze opdrachtgevers worden waargemaakt of zij nu opereren in gebiedsontwikkeling, maatschappelijk of commercieel vastgoed, wij zorgen voor grip en resultaat. Van analyse naar realiteit is niet voor niets ons credo.

Waar wij voor staan

Wij willen dat onze opdrachtgevers energie krijgen van het realiseren van vastgoedprojecten. Dit doen we door hun ambities te vertalen in financieel en maatschappelijk haalbare oplossingen. Wij zorgen voor grip op processen en projecten, zodat concrete en mooie resultaten worden geboekt. Wij doen dit hand in hand met onze opdrachtgevers, waarbij wij niet bang zijn om richtinggevend te adviseren. Zo dragen wij op overtuigende wijze bij aan een duurzame toekomst voor de gebouwde omgeving.

Toonaangevende projecten

Wij werken aan toonaangevende projecten zoals, uitbreiding WTC Amsterdam, MicroCity Het Platform naast station Utrecht Centraal, herontwikkeling V&D in Eindhoven, Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam, de circulaire gebiedsontwikkeling Berlijnplein en It Swettehûs.

Trots op ons team

Bij abcnova zijn we trots op onze sterke basis van jonge én ervaren professionals. Wij bieden hen een omgeving waarin zij hun talent de ruimte kunnen geven. Wij stimuleren innovatie en dragen bij aan de professionalisering in de sector. In ons team heeft iedereen zijn eigen meerwaarde. Of we nu in teamverband of solitair optreden; in alle gevallen kunnen we een beroep doen op de specifieke kwaliteiten en kennis van collega´s. Wij zijn het beste wat u in huis kunt halen, maar we zijn ook benaderbaar. Hele gewone mensen dus, mét een bijzonder talent. Onze adviseurs en projectmanagers gaan elke dag voor het maximaal haalbare resultaat en het liefst nog voor een beetje meer.