Grid Pattern

PropertyNL

Stand 12-49

PropertyNL is in 2000 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot dé onderzoeksorganisatie en uitgeverij op het gebied van commercieel vastgoed en de woningmarkt in Nederland. Het eigen onderzoek is de basis voor gedegen en gevarieerde publicaties. We brengen nieuws, rapporten en onderzoeksresultaten via verschillende kanalen, zowel via print als digitaal. Met al deze publicaties richten wij ons op de vastgoedprofessional in Nederland. Wij willen hiermee een toonaangevende bron van informatie zijn voor onder meer makelaars, ontwikkelaars, beleggers en financiers, woningcorporaties, overheid, adviseurs, advocatuur, facility managers en architecten. 

Team 
Bij PropertyNL en de Europese zusterorganisatie PropertyEU zijn inmiddels 40 enthousiaste professionals werkzaam. Kenmerkend zijn een hechte samenwerking waarbij we elkaar constant inspireren en stimuleren om een beter product af te leveren. Werken bij PropertyNL betekent regelmatig contact met de kopstukken uit de vastgoedwereld en de mogelijkheid tot ontplooiing en profilering binnen deze sector. 

PropertyEU 
Binnen PropertyNL wordt constant nagedacht over nieuwe producten en diensten waarmee we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. In 2007 zijn wij in dit kader gestart met PropertyEU, onderzoek en informatie voor de Europese vastgoedprofessional. Het EU-magazine, nieuwsbrief en website brengen onderzoek, trends en achtergronden in kaart over de Europese vastgoedmarkt. Het vindt zijn weg naar abonnees in heel Europa. In combinatie met de dagelijkse nieuwsbrief en de website is PropertyEU dé bron van informatie over internationale vastgoedsector voor de Europese vastgoedprofessional.

Ventu
Ventu (powered by PropertyNL). Het onafhankelijke platform met het meest complete aanbod commercieel vastgoed van Nederland. Met de Big Data tool, de Ventu Montor, heeft u real-time inzage in de prestaties van uw object. Aangevuld met onderscheidende presentatietools geeft dit een uitstekende basis voor het optimaal vermarkten van uw object.