Grid Pattern

Gebruikersdebat

Buck Consultants International, Colliers , PROVADA, Savills
Dinsdag 12:00 - 13:00 Forum 1

Van oudsher kent Nederland een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor internationaal opererende bedrijven. Maar de laatste tijd ligt het vestigingsklimaat onder vuur: waar is nog ruimte om uit te breiden? Waar vind je nog talent en welke werkomgeving is dan aantrekkelijk? Hoe vind je oplossingen voor netcongestie en stringente regelgeving? Dit zijn de thema’s van het debat onder leiding van Tom van ’t Hek. 

Buck Consultants International, Colliers en Savills organiseren in samenwerking met de PROVADA dit (eind)gebruikersdebat onder leiding van Tom van 't Hek.

High tech in de knel

Het Nederlands vestigingsklimaat holt volgens de high tech sector (mn. de chipsector) achteruit: (internationaal) talent, ruimte, energie, een pro-actieve overheid, overal is gebrek aan. Wat nu? Waar liggen de oplossingen? Wat kunnen gemeenten, provincies en Rijk doen?

Aan tafel:

  • TBD
  • René Buck, directeur Buck Consultants International

Life sciences : Combinatie van labs en kantoren in één bedrijfssetting

Het Deense Genmab is een toonaangevend biotech bedrijf (specialisatie: antilichamen) met een vestiging in Utrecht, waarbij labs en kantoren op een aantrekkelijke manier zijn gecombineerd en geïntegreerd. Hoe doe je dat en trek je dan inderdaad gemakkelijker talent aan?

Aan tafel:

  • Nathalie Starink, Director Facility Management, Genmab
  • Lotte de Jong, Head of Occupier Solutions, Savills

Foodtech – Het inspirerende kantoor voor een global community van innovators en foodies

Upfield is een wereldleider op het gebied van plantaardig duurzaam voedsel, zoals boters, crèmes, kazen. Dan denk je meteen aan labs en productieruimten. Maar zij hebben een missie, en dat is iets anders dan de verkoop van hun producten. Waar vestig je je en hoe design en faciliteer je het ideale Upfield kantoor als gelukkige medewerkers het uitgangspunt zijn?

Aan tafel:

  • Willem van Ansem, Global Lead Workplace, Upfield
  • Wisse Stenchlak, Head of Consultancy, Colliers

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet nodig.

sprekers

Tom van 't Hek

Gespreksleider

Moderator

Nathalie Starink

Director Facility Management Gemab

Willem van Ansem

Global Lead Workplace & Travel Services Upfield

Locatie

Forum 1

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 12:00 06/11/2024 13:00 Europe/Amsterdam Gebruikersdebat Van oudsher kent Nederland een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor internationaal opererende bedrijven. PROVADA 2024, Forum 1