Grid Pattern

PropertyNL

Prins Berhardplein 173

1097 BL AMSTERDAM

Voorop in vastgoed

PropertyNL is in 2000 opgericht en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot dé onderzoeksorganisatie en uitgeverij op het gebied van commercieel vastgoed en de woningmarkt in Nederland. Eigen onderzoek is de basis voor gedegen en gevarieerde publicaties. We brengen nieuws, rapporten en onderzoeksresultaten via verschillende kanalen, zowel via print als digitaal. Met al deze publicaties richten wij ons op de vastgoedprofessional in Nederland. Wij willen hiermee een toonaangevende bron van informatie zijn voor onder meer makelaars, ontwikkelaars, beleggers, financiers, woningcorporaties, overheid, adviseurs, advocatuur, facility managers en architecten. 

Daarnaast verzorgen wij masterclasses, congressen en opleidingen al dan niet in samenwerking met partners zoals CMS, Deloitte, Nyenrode en Dirkzwager.

In 2022 is de website Vestigingslocaties.nl geheel vernieuwd. Op deze website kunnen gemeenten zich het hele jaar door presenteren aan beleggers, investeerders, ontwikkelaars en eindgebruikers.

Tevens geeft PropertyNL jaarlijks de Who’s Who en TAXspecial uit.

PropertyEU 
Binnen PropertyNL denken we steeds na over nieuwe producten en diensten waarmee we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. In 2007 zijn wij in dit kader gestart met PropertyEU, dat informatie biedt voor de Europese vastgoedprofessional. Het EU-magazine brengt onderzoek, trends en achtergronden in kaart over de Europese vastgoedmarkt. Het vindt zijn weg naar abonnees in heel Europa. In combinatie met de dagelijkse nieuwsbrief en de website is PropertyEU dé bron van informatie over de internationale vastgoedsector voor de Europese vastgoedprofessional.

Zowel PropertyNL als PropertyEU is sinds 2022 onderdeel van de FD Mediagroep.

Sinds 2021 is het laatste nieuws en alle informatie real time te vinden in de PropertyNL en PropertyEU app.

 

Team 
Bij PropertyNL en de Europese zusterorganisatie PropertyEU zijn inmiddels 30 enthousiaste professionals werkzaam in binnen en buitenland. Kenmerkend is een hechte samenwerking, waarbij we elkaar inspireren en stimuleren om een beter product af te leveren. Werken bij Property betekent regelmatig contact met de kopstukken uit de vastgoedwereld en de mogelijkheid tot ontplooiing en profilering binnen deze sector. 

 

 

 

Stand 12-49