Grid Pattern

Inzicht in de black box van onderhoud

Zig Real Estate
Woensdag 11:00 - 11:45 PROVADA FUTURE

Inzicht in de black box van onderhoud gaat over het verbeteren van Engagement en Onderhoudsprocessen in Vastgoedbeheer. Tijdens deze sessie gaan we de uitdagingen verkennen waarmee verhuurders en vastgoedbeheerders worden geconfronteerd bij het beheer van de vastgoedportefeuilles. Er is vaak een gebrek aan inzicht in het uitvoeringsproces, waardoor er sprake kan zijn van een black box.

We gaan dieper in op de specifieke pijnpunten en de impact op efficiëntie en klanttevredenheid. Tegelijkertijd zullen we oplossingsgerichte benaderingen bespreken en hoe de implementatie van een systeem kan helpen bij het faciliteren van transparantie, communicatie en effectief beheer van engagement en onderhoud.

speakers

Ron Seesing

Director Commercial Real Estate Zig real estate

Moderator

Ingrid Bontkes

Manager Tenant Experience Bouwinvest

Paul Engel

Directeur VanWijnen Vastgoedbeheer

Daniel Fortuyn

Tech Director Zig Real Estate

Sander Groot

Directeur Van der Linden Vastgoedmanagement

Location

PROVADA FUTURE

Delen

Opslaan in agenda

06/12/2024 11:00 06/12/2024 11:45 Europe/Amsterdam Inzicht in de black box van onderhoud Inzicht in de black box van onderhoud gaat over het verbeteren van Engagement en Onderhoudsprocessen in Vastgoedbeheer. Tijdens deze sessie gaan we de uitdagingen verkennen waarmee verhuurders en vastgoedbeheerders worden geconfronteerd bij het beheer van de vastgoedportefeuilles. PROVADA 2024, PROVADA FUTURE