Grid Pattern

Closing the circle, together

Janssen de Jong Groep
Dinsdag 11:30 - 12:00 12-51

Hoe een sterke missie en duidelijke ambities leiden tot een stevig fundament.

JAJO wil graag koploper zijn in verduurzaming. De noodzakelijke verandering in de vastgoedsector is echter alleen mogelijk door samen te werken met de hele keten van partners, leveranciers, opdrachtgevers en andere bouwbedrijven. JAJO wil inspireren en activeren. Om samen obstakels te overwinnen in de race naar een circulaire economie!

Maar hoe doe je dat in een branche die kampt met uitdagingen zoals lange bezwaarprocedures, netcongestie, stikstofproblematiek en rentestanden? CEO Ivo van der Mark vertelt hoe JAJO na de rebranding in 2023 haar fundament heeft verstevigd en gaat dieper in op bovengenoemde uitdagingen. Daarnaast benoemt hij verschillende kansen die ontstaan door nieuwe concepten, innovaties en de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) van de EU. 

Benieuwd naar deze inspirerende presentatie? Bezoek dan onze stand!

speakers

Ivo van der Mark

CEO JAJO

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 11:30 06/11/2024 12:00 Europe/Amsterdam Closing the circle, together Hoe een sterke missie en duidelijke ambities leiden tot een stevig fundament. JAJO wil graag koploper zijn in verduurzaming. De noodzakelijke verandering in de vastgoedsector is echter alleen mogelijk door samen te werken met de hele keten van partners, leveranciers, opdrachtgevers en andere bouwbedrijven. JAJO wil inspireren en activeren. PROVADA 2024, 12-51