Grid Pattern

Onze stad van morgen: Hoe Gemeentelijk Vastgoed Amsterdam de eigen panden versneld verduurzaamt

Dinsdag 15:30 - 16:15 Forum 2

Samen zorgen we voor een duurzame toekomst, voor onze stad van morgen. Daarom moedigt de gemeente Amsterdam inwoners en ondernemers aan om de CO²-uitstoot te verminderen.

Door de komende jaren te werken aan het versneld verduurzamen van de eigen panden, geeft de gemeente hierbij zelf het goede voorbeeld. Hiervoor heeft de gemeenteraad 150 miljoen euro beschikbaar gesteld voor de komende vier jaar.

De trekkers van het programma Duurzaam Gemeentelijk Vastgoed Amsterdam vertellen over kansen en issues bij deze verduurzamingsmissie. Daarbij zijn zij heel benieuwd naar jouw visie op versnellen en innoveren.

 

Luister nu mee met deze bijeenkomst > 

*Pas te beluisteren vanaf de starttijd

speakers

Bart Maas

Projectregisseur Duurzaam Gemeentelijk Vastgoed Gemeente Amsterdam

Eveline Roubos

Programmamanager Duurzaam Gemeentelijk Vastgoed Gemeente Amsterdam

Cindy Matthijssen

Projecten en Makelaardij Gemeentelijk Vastgoed Gemeente Amsterdam

Location

Forum 2

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 15:30 06/11/2024 16:15 Europe/Amsterdam Onze stad van morgen: Hoe Gemeentelijk Vastgoed Amsterdam de eigen panden versneld verduurzaamt Samen zorgen we voor een duurzame toekomst, voor onze stad van morgen. Daarom moedigt de gemeente Amsterdam inwoners en ondernemers aan om de CO²-uitstoot te verminderen. Door de komende jaren te werken aan het versneld verduurzamen van de eigen panden, geeft de gemeente hierbij zelf het goede voorbeeld. PROVADA 2024, Forum 2