Grid Pattern

De urgentie van duurzaam en biobased bouwen - Met Gerrit Hiemstra

BAM Wonen B.V.
Dinsdag 11:30 - 12:30 E107

Do you want to attend this gathering?

70 places available.

Sign up

De urgentie van klimaatverandering staat buiten kijf. Daarom is het essentieel dat we samen stappen zetten naar een duurzamere toekomst, en wie kan ons daar beter bij helpen dan Gerrit Hiemstra, een autoriteit op het gebied van klimaatwetenschap en -communicatie.

Tijdens deze inspirerende bijeenkomst neemt Gerrit Hiemstra ons mee op een reis over kansen en uitdagingen op het gebied van klimaatverandering, en hoe dit onze bouwsector beïnvloedt. Samen met specialisten van BAM Wonen verkennen we hoe biobased bouwen, klimaatneutrale oplossingen en innovatieve bouwmethoden een cruciale rol spelen in het vormgeven van een duurzame toekomst.

Dit is niet alleen een kans om te leren van experts in het veld, maar ook om te netwerken met gelijkgestemde professionals en deel te nemen aan een belangrijk gesprek over de duurzame toekomst van onze sector.

Location

E107

Deelnemen

Do you want to attend this gathering?

70 places available.

Sign up

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 11:30 06/11/2024 12:30 Europe/Amsterdam De urgentie van duurzaam en biobased bouwen - Met Gerrit Hiemstra De urgentie van klimaatverandering staat buiten kijf. Daarom is het essentieel dat we samen stappen zetten naar een duurzamere toekomst, en wie kan ons daar beter bij helpen dan Gerrit Hiemstra, een autoriteit op het gebied van klimaatwetenschap en -communicatie. PROVADA 2024, E107