Grid Pattern

Hoe maak je het duurzaamste logistieke bedrijventerrein van de wereld?

Dinsdag 14:30 - 15:15 Business Lounge

Schiphol Trade Park van gebiedsontwikkelaar SADC is met de BREAAM-NL Outstanding certificering het meest duurzame logistieke bedrijventerrein ter wereld. Deze certificering is mede toegekend door de succesvolle energy hub, het hoogwaardig gebiedsmanagement en de ecologische visie op gebiedsontwikkeling. Hoe kunnen we bestaande én nieuwe bedrijventerreinen transformeren naar duurzame hubs die niet alleen bijdragen aan de wereldwijde klimaatdoelen, maar bovendien ervoor zorgen dat het bedrijventerrein én de bedrijven toekomstbestendig zijn?

Een duurzaam bedrijventerrein is te realiseren door een breed scala aan maatregelen. Van vergroening, aanpak van wateroverlast en hittestress, tot energiezuinige bedrijfsprocessen en duurzame energieopwekking. SADC ontwikkelt aantrekkelijke, hoogwaardige en toekomstbestendige bedrijventerreinen die niet alleen economisch rendabel zijn, maar ook bijdragen aan een gezonde planeet en het welzijn van de medewerkers.

Het uitvoeringsprogramma PHB ondersteunt gemeenten, ondernemers- en parkmanagementverenigingen bij het uitvoeren van duurzaamheidsmaatregelen op bestaande bedrijventerreinen in de Metropoolregio Amsterdam.

Tijdens deze panelsessie gaan experts in gesprek om ideeën uit te wisselen en concrete stappen te definiëren op weg naar een duurzame toekomst voor bestaande en nieuwe bedrijventerreinen.

Met Jan-Jaap Blüm (SADC), Jasper Beekmans (STEC), Stan Verstraete (Haarlem Business Park Waarderpolder), Abe Ferwerda (PHB), Edwin van der Strate (TAUW) en Frank Voorbergen (moderator).

www.sadc.nl

Location

Business Lounge

Delen

Opslaan in agenda

06/11/2024 14:30 06/11/2024 15:15 Europe/Amsterdam Hoe maak je het duurzaamste logistieke bedrijventerrein van de wereld? Schiphol Trade Park van gebiedsontwikkelaar SADC is met de BREAAM-NL Outstanding certificering het meest duurzame logistieke bedrijventerrein ter wereld. Deze certificering is mede toegekend door de succesvolle energy hub, het hoogwaardig gebiedsmanagement en de ecologische visie op gebiedsontwikkeling. PROVADA 2024, Business Lounge